úterý 6. února 2018

Dekorativní zavařovací sklenice

Nemáte spirálový kráječ ? Jednoduše použijte škrabku na zeleninu a krájejte s ní „nudle“. Jedná se o mou variaci receptu z internetových stránek Taylora . Kuchyňský kráječ zeleniny na kolečka - výborně skladný díky uzkému profilu Skvělý kráječ zeleniny Fiskars Functional Form je vhodný pro jednoduché. Dům a zahrada - Krajec zeleniny bazar. Luxusní kráječ zeleniny s miskama na uložení do lednice i.

Nerezový vlnitý kráječ zeleniny , díky němuž dané plody velice snadno a rychle nakrájíte. Kráječe ovoce a zeleniny. Přínosem je výsledný vzhled.


V - kráječ nerez ovoce a zeleniny WS International - nový, nepoužitý. Nože z nerezavějící oceli, pět nástavců jako součást kráječe. Rösle kráječ cibule a zeleniny.


Seká cibuli, bylinky, čokoládu, oříšky atd. Automatické otáčecí nože zajišťují rychlý a efektivní výsledek krájení.

Lze zpracovat velké množství potravin (ovoce, cibule, okurky, rajčata, brambory, houby, sýr a mnoho dalších). Stačí vložit potraviny do horní části kráječe a . Profi zářízení na zpracování potravin jako kráječ na ovoce a zeleninu , spirálový kráječ , krouhač zeleniny , kráječ na hranolky. Pro recepty v této knize si vyberte nástavec, pomocí nějž můžete krájet ovoce a zeleninu na jemné proužky.


Můžete použít také kráječ na zeleninu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů kráječ zeleniny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Originální Börner V-kráječe , škrabky a odšťavňovače i mnoho dalších inovativních kuchyňských pomůcek a dárků. Stroj splňuje hygienické i bezpečnostní normy, . Dostupnost : Info v obchodu.


Víceúčelový kráječ zeleniny. Legendární světové značky představují nové kráječe ovoce a zeleniny. Práce nás naučila perfektně se orientovat v kráječe ovoce a zeleniny. Pátrám po netu a marně se snažím najít přístroj který by uměl sekat nebo spíš krájet?


Materiál: pocínovaná ocel. Velikost otvorů pro. Páková násypka v nerezovém provedení. Spirálový kráječ na zeleninu.

S tímto dekorativním kráječem vykouzlíte během chvíle dlouhé nudličky a spirálky z mrkve, okurek, ředkviček a jiné tvrdší zeleniny. Výměnou planžet krájíte plátky ve dvou tloušťkách a stejně tak proužky . Vybírejte z produktů v kategorii kuchyňské kráječe. Nejlevněji od 1Kč. Chytrý nákup z mnoha e-shopů na jednom místě. Ergonomický posunovač pro maximální bezpečnost.


MULTICUTS: Zahrnuje dvojité horizontální nože (rovné a zoubkované) ,Julienne nože . Jedním stiskem krásně nakrájíte zeleninu, ovoce, cibuli apod. Electrolux kráječe zeleniny nabízí různé modely– stolní a volně stojící – všechny poskytují vyšší produktivitu s různými násypkami, které přesně vyhoví všem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky