úterý 13. února 2018

Postel sonoma

Postel sonoma

Nejoblíbenější dekor postelí? Za nás rozhodně dub sonoma. Jeho světle hnědá barva s nádechem . Země původu, Slovenský výrobek. Povrch z melaminu v kombinaci bílé a barvy dubu sonoma je moderní a vkusný.


Díky konstrukci z dřevotřísky je postel robustní a stabilní. Tuto postel si opravdu . Tato postel je vhodná do každého dětského pokoje díky univerzálnímu světlému dekoru dub sonoma. Přírodní dekor pomáhá vytvářet domáckou a útulnou . LTD je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Součástí postele není rošt ani matrace, ty je možné přiobjednat.


Rošt je možné do postele namontovat ve . Praktická postel do dětského pokoje. Krásný vzhled a moderní design, udělají z pokojíčku příjemný prostor. Moderní postel Lima v jednoduchém designu z nábytkového programu bude hezkým doplňkem ložnice i studentských pokojů. Dvoulůžková postel s úložným prostorem. Postel Lima 1dub sonoma.


Postel sonoma

Ložnice MILO je kombinací moderní formy a funkce. Rošt ani matrace nejsou její součástí. Pakliže budete chtít využít . Je dodávána bez roštu a . Pořiďte si postel Selena, vyspěte se do růžova a vstávejte každé ráno s úsměvem.


Spolu s kvalitním roštem a matrací Vám postel Selena poskytne pohodlí. Vhodná velikost matrace 1x 2cm. Materiál: lamino mm.


Program Winnie je vhodný nejen pro zařizování pokojů pro mladé teenegery a děti. Rozměry (šxvxh): 96x85x2cm. Dubový dekor doplňují bílé plochy.


Jednolůžkové postele sleva. Vložka čela má barvu Sonoma Chocolate. NORTON postel 1dub sonoma. Nábytek kolekce Norton je vyroben v barvě dub sonoma z LDTD tl. CP-dub sonoma ze sektoru CONCEPT PRO.


Postel sonoma

Známý kus nábytku v novém provedení Vám umožní dokonale zařídit menší ložnici . Pod postel lze zakoupit zásuvku ID-14. S úložným prostorem v ceně. S možností nastavení výšky lůžka. Horní lůžko nabízí ložnou plochu o rozměru 1x 2cm. Vysunutím spodního lůžko v. Vychutnejte si zasloužený odpočinek v manželské posteli COCOA.


Moderní manželská postel z laminové DTs výklopnými lamelovými rošty a úložným prostorem. Vyrobený v dekore dub sonoma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky