pondělí 19. února 2018

Sendvičovač gril

Sendvičovač gril

Univerzální přístroj na přípravu sendvičů, grilování paniny, nebo pečení křupavých vaflí. Pečící desky lze snadno měnit a díky nepřilnavému povrchu i snadno . Nerezový kontaktní gril panini s nepřilnavým povrchem a nádobkou na odtékající tuk. Gril využijete pro přípravu masa, grilované zeleniny i zapečených baget či . Sendvičovač 3vHyundai SM 627.


Tento sendvičovač zlvádne udělat trojúhelníkové sendviče, vafle a nebo jej můžete použít jako gril. Všetky výmenné platničky . Je vybaven výměnnými deskami s nepřilnavým povrchem, otevřením až na 180° a bezpečnostním . Desky mají nepřilnavý povrch, takže se snadno čistí. V jednom balení dostanete tři přístroje: sendvičovač , vaflovač a panini gril. Jednotlivé pečící desky jsou snadno vyměnitelné a díky kvalitnímu nepřilnavému.


Báječný :) Malá velikost, dělá hezké wafle atd. Maximální spokojenost. Toustovac 3vsuper, vyjimatelne soucasti se dobre omyvaji, designovy kousek do kuchyne.


Nenechte si ujít nové nabídky podniku Domo-Elektro. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Upozornit na nové nabídky . Počet sendvičů Materiál Plast, Příkon 700W, Barva. Nový, nepoužitý, černá barva.


Předání po domluvě Strakonice. Vďaka výmenným doskám využijete . Světelná signalizace. Pri kúpe tohto výrobku môžete v rámci objednávky prispieť na projekt Dobrý anjel. Díky výměnným deskám využijete přístroj v . Momentálně nedostupné.


Russell Hobbs Fiesta . Vícefunkční přístroj 3v- sendvičovač , vaflovač, gril , desky omyvatelné v myčce, dvě kontrolní světla, plášť z nerezové oceli, bezpečné studené. Naše cena včetně DPH: 6Kč. Všestranný pomocník do kuchyně pro přípravu oblíbených jídel, připravte si na jednom zařízení sendviče, vafle, jedohubky, ogrilujte si maso a mnoho dalšího, . Popis: Technické parametry: Nezařazeno: Funkce sendvičovače: sendvičovač , vaflovač, gril. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


W , viacfunkčný prístroj 4v- sendvičovač , vaflovač , gril , . Můžete si tak připravit vafle, sendvič nebo grilované paniny. Nejen na toasty, ale i na panini, hamburgery, klobásky apod. Vážení zákazníci, vzhľadom k veľkému počtu objednávok dochádza k oneskoreniu expedície o 2-pracovné dni. Jít na stránku soutěže . Zobrazit celý popis.


Máte chuť grilovat maso, hamburgery, ryby či snad jen připravit sendviče nebo vafle? Poslouží Vám k tomu jednoduše vyměnitelné pečící desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky