pátek 27. ledna 2017

Tescoma valecek

Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA. Rozmezí tloušťky těsta je 2–8mm. Tescoma Delícia váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli. Konečně opravdu velký pomocník!


Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Inzerát Tescoma váleček v okrese Příbram, cena 250Kč, od lenkabrabi na Sbazar. Popis: Prodám cca 2x použitý váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta od . Bez distančních kroužků používejte jako klasický váleček.


Zobacz inne Gotowanie, najtańsze i najlepsze oferty. Jako nový, koupený v lednu, se zárukou z Alzy. Praha, Hlavní město Praha. Location is approximate. Pečení Pomůcky na pečení.


Tescoma valecek

Kónický váleček je uchycen jen z jedné strany, umožňuje snadné válení těsta až k okrajům kulaté formy. Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí a lze jej snadno čistit. Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce. Speciálně tvarovaný váleček je vynikající pro snadnou přípravu mřížky z těsta. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč.


Do vyprodání všech položek. Ideální váleček pro rovnoměrné a . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Dům a zahrada - Tescoma valecek bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Tescoma valecek

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jsme autorizovaný prodejce. Dřevěný váleček kuchyňský dlouhý jsou skvělým módním i praktickým dárkem pro vaše blízké. Nedoporučuje se mytí v myčce.


Na výrobek se vztahuje tříletá záruka. Na Biano je vám k ruce přes ​ 8pomůcek a nástrojů na pečení. TESCOMA váleček na těsto DELÍCIA za 139​ Kč.


Kouzlete v kuchyni jen s kvalitními . Recenze Napsat recenzi. Odeslání do hodin. Parametry a popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky