čtvrtek 12. ledna 2017

Elektricky smetak

Hledáte elektricky smetak ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tento elektrický smeták Philips se výborně hodí pro rychlé čištění podlah: rychle rotující otočný kartáč snadno zachycuje nečistoty a snadno se ovládá. Nechcete si brát lopatku a kartáč a klekat si k zemi, abyste zametla pár . Model: K Pet Plus. Použijte elektrický smeták KÄRCHER KB 5. Oproti vysavačům je pohotový a díky technologii KÄRCHER ACS (Adaptive Cleaning System) se toto bateriové . Maximální pohyblivost díky flexibilnímu kloubu. Revoluční trojúhelníkový kartáčový systém pro snadný úklid v. Elektrický smeták (dobíjecí accu baterie je součástí). Nový výkonnější robotický smeták.


Technické parametreTypZmetákSpôsob operácieakumulátorObjem kontajnera (l) 0 . Kompaktní bezšňůrový akumulátorový smeták. Velmi tichý chod 60db. Ohýbatelná rukojeť pro snažší zametání hůře přístupných míst.


Velký rotační podlahový . Bateriový smeták KÄRCHER KB - malý velký pomocník pro každý den. Je účinný na každém povrchu. Na tvrdé podlaze vydrží min. Obrázky pro produkt Vileda . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Aku smeták od Viledy v top stavu, vyčištěný tak, že vypadá jako n. Jeho obsluha je tak snadná, že to zvládne i můj . Gorenje SVC216FR Bezsáčkové 0. Flexibilní obdelníkový elektrický smeták IG Home Skvělý pomocník na rychlý a efektivní úklid s minimem úsilí. S tímto praktickým a užitečným rotačním . AKU,originální balení, záruka 2roky. V Ostravě osobně,jinak po dohodě i poštou. Prodat v této kategorii.


VILEDA E-sweeper III elektrický smeták AKU - nový. Jeho čištění je velmi snadné a není potřeba žádných speciálních sáčků na špínu. Rychlostí světla k zářivému domu!


Jednou použité, složená nerozebíratelná násada. Plná záruka: měsíců. Nabízíme obdélníkový elektrický smeták InnovaGoods za velkoobchodní cenu. Nakupujte smetáky velkoobchodně v BigBuy.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma elektrický smeták. Ušetříte tak čas i peníze. Už dlouho toužim po tomto vynálezu, neb děti furt drobí a buď stále zametám vysávám, nebo je tu bordel!


Profesionální akumulátorový elektrický smeták BSW 3ET Lavor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky