pondělí 9. ledna 2017

Japonske noze

Taška na nože Tojiro-Pro F-355. Technopol International, a. K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského. Santoku, Nakiri, Guyto, . Oblíbené japonské nože , které využívají i profíci.

Naporcujte maso, zeleninu, ovoce i ryby jako pravý mistr, a to za pomoci kuchařských nožů SANTOKU a . Kvalitní japonské kuchyňské nože , brusné kameny, příslušenství. Japonské nože do kuchyně. V nabídce jsou špičkové japonské nože Miyabi na zeleninu, na maso, na chléb atd. Ideálne na krájanie mäsa, rýb a zeleniny na tenké rezance pre prípravu ázijských . Sada kuchynských nožov Samura z modelovej rady Super 5. Nože Samura Super sú exkluzívne kuchynské nože z japonskej ručne kovanej ocele damaškovej .

Druh ocele: Nerezová oceľ. Materiál čepele: AUS-8. Varte ako japonský šéfkuchár: 8-dielna sada nožov Klarstein Kitano prináša kulinársku filozofiu z Krajiny vychádzajúceho slnka do vašej . Tradiční japonské nože. Estetický nůž s čepelí kované z vrstev „damascenské oceli“ s velmi tenkým, obtaženým ostřím. Vynikají perfektním ostřím, odolností a tím i dlouhou životností.


SHUN CLASSIC je série japonských nožů KAI zastoupena nejvíce druhy kuchyňských nožů (typů). Nože jsou vyrobeny z 32-vrstvé damascenské oceli s . TOJIRO DP Damascus Čepele těchto nožů jsou vyrobeny z 37-vrstvé damaškové oceli, která díky opakovanému. Nože Samura Blacksmith jsou exkluzivní kuchyňské nože z ručně kované japonské oceli AUS-8. Yaxell se řídí heslem: . Hlavní předností tradičních japonských nožů je jejich neobyčejná ostrost. Jedinečný soulad kvality a designu od nejlepších japonských nožířů.


Najnovšie Najlacnejšie Najdrahšie Dostupnosti. Zoradiť produkty podľa:.

Nádherné zpracování špičkových nožů Kanetsune. Tak ostré a plné vášně, prostě radost pro každého v kuchyni. Jednoduše Made in Japan.


V naší nabídce naleznete santoku, gyutoh, sujihiki, nakiri nebo yanagiba nůž precizního zpracování tradičních německých výrobců ze . Kompletní sortiment zboží Victorinox - Swiss army: nože, hodinky, kufry a cestovní zavazadla. Aktuální volba obsahuje položek. V katalogu nemáme podrobnější informace o japonske noze. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Doručíme do hodin.


Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, . Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu . JAPONSKÝ KUCHAŘSKÝ NŮŽ YANAGI- SASHIMI NARIHIRA 3mm (FC-78) Skladem . Naučte se připravovat skvělá exotická jídla pomocí těchto . Nože určené pro přípravu asijské kuchyně.


V této kategorii je produkt. Porovnání vybraných produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky