pátek 6. ledna 2017

Kráječ hranolků

Vynikající pro snadné a rychlé krájení velkých i malých hranolků ze syrových brambor, opatřeno krájecími noži. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a . Další Vaření a pečení značky Tescoma nakupujte výhodně na lypo. Ruční kráječ vhodný na přípravu hranolek z brambor i zeleniny.


Efektivní krájení díky velké plastové páce a . Zboží ze stejné kategorie. Kráječ na brambory - hranolkovač. Rozměry hranolku x cm. Umožňuje nakrájet velikosti hranolků. Výhodou je jednoduchá a rychlá výměna nožů.


Udělat si domácí hranolky nebylo nikdy jednodušší. S tímto kuchyňským kráječem z nerezové oceli budete mít z bramborů hromadu hranolek raz dva. Kovový kráječ hranolek vám pomůže udělat klasické bramborové hranolky ke smažení, ale stejně dobře udělá hranolky z batátů, cukety, povařené červené řepy . Popis: Výroba čerstvých hranolků z vlastních brambor. Multifunkční kráječ na brambory i jinou zeleninu. Takže můžete upevnit místo odšťavňovače dodávaný kráječ na jablka nebo hranolky.


Pohybem páky kráječe na jablka rozdělíte ovoce a zeleninu, jako jablka, . Zelenina do polévek, omáček a pod maso, ovoce do moučníků, salátů a dezertů. Podobné: Tescoma kráječ na kostičky a hranolky. Připravte si je snadno. Kovové časti kráječe jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Naše cena včetně DPH.


Model RCKS-je profesionální gastronomické zařízení německé značky Royal Catering. Toro kráječ na hranolky , x cm. Vhodné pro restaurace, fastfoody, cateringové společnosti a další gastro . Hladký řezný kotouč vhodný pro kráječe Graef Evo E 1 E 2 E 9 G-Line Series, SKS 1Series, SKS 3Series. Praktický pomocník do vaší kuchyně na krájení hranolek z brambor. Utečou vám občas novinky, akce či slevy?


Přihlašte se k odběru novinek a už nic nezmeškáte :-). Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí, přečtěte si naše . Parametry a popis produktu. Jak krájet snadno a bez námahy? Jednoduchý ruční kráječ Vám vytvoří vlastní hranolky ať z brambor, či jiné zeleniny a ovoce.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


V jejich zemi jsou totiž hranolky doma. Moderní fritéza Hranolky míří ke gurmánům Reklama na kráječ hranolků Smažení hranolků Solení a . Nerezový kráječ s jezdcem a 9mm a 12mm čepelemi. V) x 90(Š) x 260(H)mm.


ZAKOUPILO již přes zákazníků. Díky kráječi hranolek vytvoříte z jedné brambory až kousků hranolek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky