středa 18. ledna 2017

Pákový otvírák na víno

Designově povedený pákový otvírák na víno v luxusní dřevěné krabičce. Součástí balení je náhradní vývrtka, . Jaké má pákový otvírák UNO VINO další výhody? Otvíráky na víno a pivo.


Kitchen Artist Elektrický otvírák na víno GS48.

BEZDOTEKU Elektrická vývrtka na víno černá GUN. Masivní pákový mechanismus umožňuje zavrtat spirálu do středu korku a láhev snadno otevřít bez rizika jeho přetržení. Dlouhá spirála je opatřena antiadhezním. Díky sofistikovanému mechanismu tohoto luxusního otvíráku na víno otevřete láhev rychle, jednoduše a bezpečně – ve 4 . Páková vývrtka na víno DELUXE. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství.

Hodnocení a recenze . Otevření lahve vína je pro mnoho lidí problém a zvláště ženy s tím mohou mít problém. Normálně nechávají tento proces partnerovi, ale co když . Vynikající pro snadné otevírání všech typů vinných lahví s . S tímto otvírákem otevřete každou lahev vína snadno a rychle! Díky středicímu kroužku se spirála nastaví na střed zátky . Brandani v okrese Liberec, cena 390Kč, od Lelude na Sbazar. Popis: Nové, nepoužité.


Byl to nevhodný dárek. S tímhle otvíračem vína otevře láhev i slabá ženská ručka! Robustní provedení, ergonomický úchop a možnost mytí v myčce nádobí. Na prodejně Praha osobní . Luxusní automatická Cilio páková vývrtka St. EMILION se vzledem leštěného.


Tímto otvírákem otevře lahev.

Tento otvírák slouží k usnadnění otvírání láhví s korkovou nebo plastovou zátkou. Po zašroubování vývrtky do zátky se otvírák zapře o láhev. BARMAN Číšnický otvírák na víno , vývrtka páková. Láhev například vína otevíráme tak, že korkový uzávěr (špunt) provrtáme. Další možnost je takzvaný křidélkový systém, kdy má vývrtka dvě páková křídla, která . Kovová vývrtka v dárkovém boxu.


Dům a zahrada - Otvirak na bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodám pákový otvírák na víno s příslušenstvím - viz foto. Snadné a super rychlé otevírání vína zvládnete pomocí této pákové vývrtky Mini Octopus.


Praktický otvírák na otevření vína jedním tahem bez porušení korku. S otvírákem na šampaňské UNO VINO otevřete šampaňská i ostatní šumivá vína s korkovým uzávěrem snadno a rychle. Nezávisle na zpracování dřeva všechny otvíráky tvoří: profesionální patentovaný dvojitý pákový systém z nerezové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky