čtvrtek 12. ledna 2017

Brousek lansky

Brousek lansky

Nabídne celkem brusné mechanismy a 3… 12x. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Pro doleštění hotového ostří. Vyrobený z přírodního arkansasu.


Brousek lansky

Hledáte brousek lansky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zrnitost brousku 6grit medium. Bezpečné, jednoduché a rychlé použití. Popis produktu a vlastnosti. Set obsahuje odolnou plastovou základnu s protiskluzovou gumovou . Lansky střední brousek pro zubaté ostří.


Kód produktu: X-LDB6F. Mám zájem o toto zboží. Odolný brousek malých rozměrů z přírodního kamene arkansas. Brusná plocha má střední zrnitost. Extra hrubost - k vytvoření a obnovení ostrosti nože.


Jsou totiž vhodné jak na výpravy, tak do kuchyně. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Výrobca: LANSKY Objednávacie číslo: PS-MED01. Mosazný závit na šroub z nerezové oceli. Jednička mezi ostřením nožů.


Brousek LANSKY multi 4v1. Keramický kombinovaný brousek. Tento výrobek umožňuje každému nabrousit jakýkoliv nůž profesionálně.


Brousek lansky

Jinými slovy - čím lepší nůž, tím lepší a dražší brousek. Stačí párkrát protáhnout. Tento brousek nabízí čtyři úhly a to 17°, 20°, 25° a 30°.


Protahovací čelisti jsou vyrobeny z . Jedná se o praktický pohotovostní brousek na . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prime members enjoy FREE Two-Day Delivery and exclusive access to music, movies, TV shows, original audio series, and Kindle books.


Get started Sign in.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky