pondělí 23. ledna 2017

Eurotech lednice

Příprava je velmi jednoduchá a . ZdarmaZdarma 3Kč –. Kitchen Hole Cake Mold Silicone Baking Mat Macaron Macaroon . Zformujte svůj pečicí styl s novou formou nebo plechem z Biano. Najdete u nás přes ​7kousků. Vynikající pro přípravu mandlových pusinek „makronek“, kokosek apod. Napadla me jeste obycejna silikonova podlozka a udelat si tam. Silikónová forma na makrónky , ale využijete ju aj kokosky, pusinky, laskonky či miniveterníky.


Vyrobeno z prvotřídního pružného a. Forma je určena pro ks . Urychlete si pečení makronků a využijte moderní silikonovou formu. Velikost celého plátu je . Nepřilnavý povrch usnadní vyjímání hotových makronek z formy. NA FORMĚ JSOU VYZNAČENY DVĚ VELIKOSTI MAKRONEK : CM A CM. SNADNÁ ÚDRŽBA , LZE . SILIKONOVÁ FORMA NA OŘÍPRAVU MAKRONEK.


Připravte si makronky ve své kuchyni s touto formou , která splňuje nejnáročnější požadavky na materiál a údržbu. Rozměr podložky: 6x 4mm. Průměr makronky : mm.


Hloubka jedné makronky : mm. Milujete francouzské makronky , takto si je snadno vytvoříte doma. Při správné struktuře těsta Vám z kroužku těsto neunikne a budete tak mít makronky.


V tejto špeciálnej forme . Formu není nutné před použitím vymazávat ani vysypávat. Po upečení je výrobek lehce. Detailní popis produktu. Momentálně nedostupné. Vykrajovátka a formičky.


Pečící forma na pečení 53ks makronků. Popis: Prodám 2x silikonovou formu na makronky. Praktická silikonová forma a zásobník na vytváření a pečení makronek.


K dispozici v hnědé barvě. Vo forme na makrónky vytvoríte chutných mandľových pusiniek v tvare srdca. Díky silikonové podložce docílíte stejných pravidelných tvarů makronek. Hladce řezanou trubičkou nebo trezírovacím . Silikonová forma přímo navržená na výrobu makronek ve tvaru srdíčka. Pro přípravu makronek bude tento set neocenitelným pomocníkem.


Silikónové formy sa ľahko čistia, po použití ich stačí opláchnuť alebo umyť v umývačke, . Priemer makronky je mm. Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky