středa 11. ledna 2017

Krajec cibule

Tescoma Handy kráječ na cibuli je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule , zeleniny, ovoce, ořechů nebo například… 2Kč – 2Kčv 15 . Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule , zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící . Držák na krájení cibule , rajčat i jiné zeleniny či ovoce je bezpečný pomocník pro rychlé a přesné krájení. Dodáváme včetně krytu.


Unsubscribe from StatusMetlika?

Kráječ cibule Status. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kráječ cibule. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Materiál: plast, nerez.


Rösle kráječ cibule a zeleniny. Seká cibuli, bylinky, čokoládu, oříšky atd. Automatické otáčecí nože zajišťují rychlý a efektivní výsledek krájení.


Již žádné slzy při krájení! Tento šikovný kráječ cibule , ředkviček a česneku krájí pouhým otáčením víka až do požadované konzistence.

A Vaše ruce zůstanou . Univerzální kráječ , který během jednoho stisknutí nakrájí cibuli. Výrobek se skládá ze spodní plastové nádobky, vrchního nerezového krytu, nerezových nožů a . Máme pro vás nové nákupní prostředí, těšíme se na vaši návštěvu. Přihlášení k vašemu účtu. Nemůžete vyplnit toto pole. Trápit si zrak štiplavými výpary z tak běžně používané suroviny, jako je krájená cibule ? Oloupanou cibuli jenom rozdělte na osminky a dejte do . Určený na řezání cibule, ale i ovoce a zeleniny pro profesionální gastro provozy Tloušťka plátků mm nebo mm, dle zvolené . Studentky zkoumají kráječ cibule.


Jedním pohybem nakrájíme polovinu cibule na stejně velké kostky, bez plakání a nepříjemného zápachu cibule. Produkt zatím nehodnocen. Noze a krájece К jemnému zpracování cibu- Le a cesneku nejlépe posLou- zí krájec cibuLe a Lis na ces- nek. Usetfí vám spoustu práce.


ByLinky zase rychle a. Nábytek - KRAJEC CIBULE bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Nerezové nože kráječe lépe a rychleji rozporcují na jemno jednotlivé kusy. KRÁJEČ CIBULE MANUÁLNÍ - NA MĚSÍČKY. Velikost: x 2cm. Dostupnost, 2-týdnů.


Běžný chléb je často součástí aktuálního tématu. Skladem u dodavatele .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky