úterý 31. ledna 2017

Kráječ na chleba mechanický

Doručíme do hodin. Kráječ chleba , sýrů a salámů, nastavitelný. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kráječ chleba.


Nebo zadejte inzerát zdarma a. Inzerát byl odebran z oblíbených.

O přesné řezání se postará ostrý nůž z nerez oceli, který se otáčí pouze. Krájet můžete také například pečivo, uzeniny, tlačenku a spousty dalších . Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm. Mechanický ruční kráječ na chleba a pečivo.


Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké . Poskytne vám profesionální nakrájený produkt, s přesností a.

Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle požadavků. Elektrické kráječe jsou ideální na krájení chleba , sendvičů nebo sýra, masa a masových výrobků. Ruční kráječ potravin TREND je vyroben za slitiny kovů a. Dostupnost: Není skladem. Informace o dopravě a . Hledala jsem na internetu a našla jsem kráječe na lanýže, zeleninu, cibuli, vejce,. Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z. Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti.


Kráječe chleba a knedlíků MKP jsou stolní kráječe ke krájení podlouhlých bochníků chleba a knedlíků v mírně teplém až vychladlém stavu. Kulaté bochníky lze . Nejlacinější modely jsou převážně z plastu. To vede obecně k horší přesnosti, . Hlasování: Hlasování: OK barca. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Ale nic není ztraceno. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě .

Technická data: Napětí. Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné produkty v kategórii Krájače VCAS. Jestli se dotknete přípojů vedoucí napětí a změní se elektrická a mechanická struktura, hrozí nebezpečí zasažení elektrickým proudem.


Pre pohodlné krájanie chleba , salámy, syra a zeleniny Pevná kovová konštrukcia Bezpečnostný. Vyberajte v českej verzii Heureka. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty . Vítejte u nás v Online obchodě. Elektrický kráječ ETA vykouzlí krajíce chleba jako podle pravítka během pár okamžiků. Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin.


Starožitný kráječ na chleba zn. Pomocí přísavek vespod můžete kráječ připevnit ke stolu či kuchyňské desce. KRÁJEČ CHLEBA A KNEDLÍKŮ MKP 21.


DOMO Kuchyňský kráječ potravin - elektrický DO521S Celokovový kuchyňský kráječ na chléb a jiné potraviny s nastavitelnou tloušťkou krájení. Grafická kontrola bezpečnosti. Potvrďte, že nejste robot a opište text, který vidíte na obrázku výše.


Opište prosím text, který vidíte na obrázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky