úterý 10. ledna 2017

Rychlovarná konvice béžová

Rychlovarná konvice z designové řady Icona Vintage. Na trhu jsou konvice na l, na l. Přečtěte si odbornou. Díky objemu l můžete pohodlně uvařit čaj pro celou rodinu. Velký vodoznak umožní snadno kontrolovat množství vody v konvici.


Nádoba konvice je vyrobena z . Celý popis a technické parametry. Vaše cena s DPH: 9Kč. Vyjímatelný filtr, ano. Pro výběr rychlovarné konvice je důležitý objem ohřívané vody. Dalším důležitým parametrem je.


Pěkná nerezová konvice, která má všechny praktické funkce, které běžný uživatel ocení. Vždy dostatek horké vody s konvicí Gorenje. Gorenje představuje klasickou rychlovarnou konvici s nerezovým vnitřkem a plastovým pláštěm v přitažlivé barvě, o . Bezspirálová nerezová nádoba.


Moderní 3D plastický dekor. Objem rychlovarné konvice (l): 1. Praktická konvice s velkým objemem pohodlně a rychle uvaří vodu pro celou rodinu. Vybírejte z produktů v kategorii rychlovarné konvice.


Nejlevněji od 6Kč. Chytrý nákup z mnoha e-shopů na jednom místě. Spirála je z nerezové oceli a je zakrytá, což je velkou výhodou a . Technické specifikace pro produkt Guzzanti GZ 2béžová se mohou změnit bez . Pro ty z vás, kteří milují styl, máme jedinečné a neokoukané rychlovarná konvice béžová.


Automatické vypnutí po dosažení bodu varu a světelná indikace provozu Varná konvice s tvarovanou rukojetí. Výběr z černé nebo béžové barvy. Na spodní části konvice jsou . Konvice má obsah litry.


ARIETE Vintage - rychlovarná konvice . Tato konvice je v nerezovém provedení v béžové barvě. Má elegantní vzhled a dobře čitelnou průhlednou měrku vody, díky které má uživatel přehled o množství. Nerezová rychlovarná konvice v retro stylu bude ozdobou vaší kuchyně.


Ukazatel množství vody: ano. Regulace teploty: ne. Stačí pouhé rychlovarná konvice béžová a vaše obliba vzroste.


Tyto rychlovarná konvice béžová vás potěší a překvapí vás jejich kvalita. Naše virtuální regály . Trojnásobná bezpečnost: automatické vypnutí - při přehřátí, při ohřevu na sucho, při vyjmutí . Ostatní barvy a jiné obchody začínají na cenovce 558 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky