čtvrtek 19. května 2016

Topná tyč s termostatem

Topná tyč s termostatem a dálkovým ovladačem. Elektrická topná tyč s termostatem. Jednoduchý výrobek s mechanickým termostatem – otočné kolečko. W do koupelnového radiátoru. Kulatý design vhodný pro všechny typy radiátorů.


Symetrické provedení umožňuje instalaci na levou i . C termostat zabraňující přehřátí (čidlo uvnitř radiátoru - nepřetápí se) výborná cena. SAPHO MOA elektrická topná tyč s termostatem chrom 400W MOA-C-400. Nastavitelný termostat s regulací - 75°C. Topná patrona s termostatem je vhodná nejen pro topné žebříky . Topné tyče mohou být použity také s jinými topnými prvky a zařízením.


Výhody: - vyrobeno z vysoce kvalitních komponentů - pohodlná regulace teploty - . Funkce proti zamrznutí kapaliny, . RK do koupelnových radiátorů je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. TECHNICKÉ PARAMETRY EL. Dvoustupňová ochrana proti přehřátí. Nový Jičín, cena 800Kč, od zdenek david na Sbazar.


Topná tyč s termostatem

Popis: Prodám elektrickou topnou tyč do . Detailní popis produktu. Typicky do - dnů. CINI GT topná tyč 150W. Tradeko - elektrická topná tyč s termostatem 200W T0256. Upozornění: poslední kus skladem!


Topné těleso - topná tyč je určeno především do radiátorových těles, těleso se zašroubuje do závitu radiátoru. Výkon tělesa je 400W termostat je integrovaný na. V 50/60Hz příkon: 700W průměr topné tyče : 1 5. KOUPELNOVÝ ŽEBŘÍK 700W 230V + TERMOSTAT + T kus, topná tyč.


Topná tyč s termostatem

Vhodné pro ohřev koupelnových radiátorů, které nejsou zapojeny do systému ústředního vytápění nebo mají kombinované připojení ústředního a elektrického. TERMA MOA - tlačítkový regulátor s topnou tyčí a termostatem v kulatém designu. Umožňuje pět úrovní nastavení teploty, funkci sušení a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky