pátek 20. května 2016

Houbová utěrka

Silné savé houbové utěrky Spontex. Omezují rozvoj plísní v utěrce. Pohltí až násobek vody vlastní hmotnosti. Vyrobené z viskózy, zaručující dokonalou savost a . Houbová utěrka Spokar je velice savá a flexibilní.


Dokáže pojmout až 16ti násobek své vlastní hmotnosti. Velikost utěrky × cm. Houbičky a drátěnky HOUBOVÁ UTĚRKA 5ks. Díky složení z přírodních vláken jsou houbové utěrky výrazně trvanlivější a . Vysoká absorpční schopnost. Absorbuje až 1ml vody.


Abrazivní proužky odstraní hrubé nečistoty. Vhodná pro použití v . Extra savá houbová utěrka pro univerzální použití. Rozměr: 1x 1cm. Dokumenty v aktuálním umístění:.


V balení po kusech. Skladem , doručení zítra . Výjimečně silná houbová utěrka s vysokou savostí. S úpravou omezující nežádoucí vznik plísní v utěrce. Biologicky zcela odbouratelná. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Snadno čistí a suší povrchy bez šmouh a chuchvalců. Používáním této webové stránky souhlasíte s používáním souborů Cookies.


Bližší informace o používání Cookies na této webové stránce naleznete. Má vysoké sací schopnosti, neplstí se. Praktická do kuchyně i koupelny. Uvedená cena za tři kusy.


HOUBOVÁ UTĚRKA EKO ks - Hygienické systémy, vybavení sanitárních prostor, spotřební materiál pro hygienu. Použití Univerzální houbová utěrka Cleanex Trade Classic představuje b. Baleníje po třech různě. Utěrka velice dobře absorbuje vodu a má mnoho možností použití. NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ.


Houbová utěrka

Nebyl zatím přidán žádný názor. Tento produkt lze objednat v minimálním. Přidejte svůj názor . Q clean houbová utěrka 3ks. Běžná cena s DPH: 2Kč.


Utěrky jsou mimořádně savé, jsou vhodné pro všestranné použití, jsou antibakteriální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky