úterý 3. května 2016

Eta 2075 90000 ambo

Mlecí nůž je z kvalitní a tvrdé nerezové oceli. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Navíc má bohaté příslušenství pro výrobu nejrůznějších uzenin, strouhání zeleniny nebo sýra a . Pripravujte jedlo s chuťou, vďaka jedinečnému . Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Připravujte jídlo s chutí, díky jedinečnému mlýnku na maso. Alle Produktinformationen anzeigen.


Bewertungen und Bewertungen von ETA . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chcete vědět, zda je cena . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Přečtěte si zkušenosti a recenze uživatelů. Odolné tvrdé mlecí nože Vám . Tento praktický pomocník disponuje . Strouhání a krájení širokého sortimentu potravin . Nástavec: střední mletí.


Zobacz inne Maszynki do mielenia, najtańsze i najlepsze oferty. A rádi si tyto laskominy sami připravujete? Mlecí nôž je z kvalitnej a tvrdej nerezovej ocele. Průměr destičky: 62mm Středový otvor: . Také možnost strouhání . Príslušenstvo pre mlynčeky na mäso ETA nástavec na těstoviny III.


Pri objednávke v eshope zadajte zľavový kupón AF5. AMBO viacúčelový mlynček, max. W, dokonalé a rýchle mletie všetkých druhov mäsa, nadstavec na plnenie údenín, svetelná signalizácia. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových obchodech. Další produkty od výrobce Eta.


Ambo provided by LaDEN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky