úterý 3. května 2016

Mlynek na led

Mlýnek na led , drtič ledu vhodný do každého baru. Na objednávku možno dokoupit náhradní misku. Profesionální ruční drtič ledu je užitečným pomocníkem. Vhodný pro menší gastro provozy.


Ruční mlýnek na led WNIC-C - Ruční drtič ledu. Drtič je nenáročný na prostor, snadno se . Hledáte led mlynek na rucni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze LTLM mlýnek s LED od ostatních . Množství v balení, ks.


S integrovaným LED světlem a snadným ovládáním jednou rukou, stiskem tlačítka, jednoduše a bez námahy namele mlýnek Battersea pepř i sůl. Inzerát Olaf mlynek na led v okrese Rakovník, cena 600Kč, od sekacna Sbazar. Popis: Mlynek,ledu na vyrobu ledove tristi, pro deti super, nalulije se trochu . Moderní, elektrický mlýnek na pepř a sůl s keramickým mlecím mechanismem.


Mlynek na led

Vyroben je z akrylu a nerezu. Má unikátní design a efektní podsvícení LED , . Dostupnost:dodávka do dnů. Cena bez DPH:76Kč. Barový mlýnek na led rozměr 16x23xcm.


Elektrický mlýnek na drcení ledu. Chromované tělo, plastový zásobník. Gastro Bratislava CZ. Má elegantní design, omyvatelný. Využijete jej jako doplněk při stolování . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Mlynek na led

Nově přehlednější a rychlejší. Plastový mlýnek slouží k drcení ledu je vyroben z potravinářské umělé hmoty. Díky přísavné podložce drží na nerezu. Není vhodný do myčky.


Nože z nerezové oceli. V košíku nejsou žádné položky. Pro dopravu ZDARMA nakupte ještě za 1 . Manuální mlýnek na led se sběrnou miskou o objemu litru. Pochromované víčko ukrývá nerezové ostří pro drcení ledu.


Mlynek na led

Rozměry: 1x 1x cm. Podavač ledu z ABS plastu, tělo z kartáčované nerezové oceli. Secret de Gourmet elektrická sůl, pepř, stříbrná bruska s LED podsvícením dodá vašemu jídlu jedinečnou chuť, kterou vaši rodinu a přátelé budou milovat. Mlýnek gravitační z řady Gravity představuje ideální volbu pro vaši kuchyni.


Ihned k odeslání u vás již 24. Dva vysoce kvalitní moderní, elektrické mlýnky na pepř a sůl s keramickým mlecím mechanismem. Mají unikátní design a. Do vyprodání všech položek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky