pátek 13. května 2016

Plato na vejce

Hledáte plato na vejce ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jedná se o 1x použitá plata ve velmi dobrém stavu. Obal na vejce je dodáván bez vajec. Plastové plato na vejce.

S plastovým platem na vejce už žádné katastrofy nehrozí. Vydrží mnohem déle než klasické papírové obaly. Podmínky používání vajec a vaječných hmot, odstavec (2):. Vyrobeno z nasávané kartonáže. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Plato na vejce z nasávané . Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Vejce domácí plato 30ks. Vybraná prodejna Praha. Proložka, plato na vejce ks. Locklock HPL955.


Máte-li vždy po ruce dostatek vajec a potýkáte se s jejich uskladněním, využijte praktické plato na vejce. Patříte mezi ty šťastné chovatele, kteří sbírají od svých slepiček větší množství vajec? Stále přemýšlíte, kam a jak vajíčka uložit, aby se . Díky platu na vajíčka se vám už žádné nerozbije. Uzavíratelné platíčko na vejce 157x153xmm průměr mm. Materiál: kvalitní plast Krasten (Univerzální polystyren).


Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Díky tomu může třeba slepice sedět na vejcích, a vejce přesto neprasknou. Vyzkoušíme, kolik toho vajíčka unesou.


Have you been waiting the whole year to put the mask on and become the creature of the night for once? Dóza na vajíčka je vhodná pro uskladnění ks vajec.

Uchová vůni a čerstvost potravin. Doprava zdarma od 9Kč. Naše cena s DPH: 1Kč. Záruční doba: roky. Dostupnost Ihned k odeslání.


Výměné plato - výkyvné držáky pro křepelčí vejce pro inkubátory série. Cena s DPH ‎: ‎3Kč Cena bez DPH ‎: ‎30Kč Paroubek na mítinku odkopl plato vajec - Novinky. Paroubek, protože do něj nechtěl šlápnout , jej odsunul. Získala jsem zde, ale již nevyužiju. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada).


Daruji drevenou postel včetně roštu. Aktuální slevy ⭐ na vejce u prodejců ve vašem okolí. Spočítejte si, kolik můžete ušetřit nákupem #128717;️ zboží z vašeho nákupního seznamu díky akčním . Stačí tři týdně a už škodíte srdci, varují vědci!


Jsou vejce zdravá či . HomeMédiapapírové plato na vejce , růže. Výroba dekorativních stojanů na ubrousky z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky