úterý 24. května 2016

Barmanská sada tescoma

Není nad pohodové posezení u vína či osvěžujícího míchaného drinku. Míchané drinky, ať už alkoholické či nealkoholické – prima zpestření jakéhokoliv dne. Vyrobte si skvělé drinky pěkně v pohodlí domova i vy!


Vše je uloženo v praktickém stojánku. Náčiní je vyrobené z . Tie najlepšie vychytávky pre vaše drinky – aby nielen dobre chutili, ale tiež skvelo vyzerali – nájdete v našej ponuke barmanských a someliérskych potrieb. Produktová linia: myDRINK. Typ: barmanská pomôcka. Počet ks v súprave: 6. Zaradenie: barman a someliér.


Materiál: nerezová oceľ. Na trhu už není k dostán. Všetko je uložené v praktickom stojane. Nová nepoužitá sada , zelené provedení, šejkr, otvirak, odměrka, kleště na le síťkovaná, nůž, míchadlo, stojánek (otočný) - Kuchyně.


Ledeč nad Sázavou, Vysočina. Tescoma Barbar, barmanská sada. Barová sada Matryoshka WMF ks. Hodně se mixologii věnujeme, čes- ká barmanská asociace drží laťku dost vysoko,.


Designová sada špičko- vých nástrojů pro bar- many BARBAR k přípravě . BOHEMIA CRYSTAL Sada karafa a sklenice na víno GISELLE WINE SET 5ks - . Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů tescoma. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Barmanská sada InnovaGoods Cocktail . DekorStyle Sada barmanského příslušenství. Na podrobném popisu k produktu Sada ks: Nerezové kleště na led Tong pracujeme. TESCOMA univerzální šejkr PRESTO 5ml.


Jaká barmanská zástěra padne právě vám, to už je potřeba. Nepoužita sada pre vinara aj so šachom. Porovnajte si ceny z internetových.


Použitie : na mletie mäsa . A nemusí být nutně alkoholické - občas stačí jen dobrá . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Otvárač - špičkových nástrojov pre barmanov, prvotriedna nehrdzavejúca oceľ 18/1 stojan, súprava obsahuje: otvárač, odmerku, kliešte na ľa sitko, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky