pátek 13. května 2016

Botník taburet

Materiál: koženka, kov. Provedení chrom v kombinaci s černou koženkou. Praktická taburetka s botníkem v moderním designu je vyrobena v kombinaci chromu a bílé koženky. Součástí taburetky jsou dvě poličky pro odkládání bot.


Sedák je čalouněný hnědou koženkou. Tak si pořiďte stylové botník taburet.

Už při pohledu na botník taburet vám bude jasné, že půjdete s trendy. Detailní popis produktu. Dřevěný botník namořený do bílé barvy se sedákem v šedé kožence. Tloušťka chromových trubek je mm. Nabízíme dokonalé botník taburet i pro ty nejnáročnější zákazníky.


Dřevo je namořeno do černé barvy, sedák je očalouněn bílou koženkou. Stačí pouhé botník taburet a vaše obliba vzroste. Pravidelně doplňujeme. Parametre a popis produktu.

Farba:orechRozmery:dĺžka cmvýška cmhĺbka 30 . Prevedenie chróm v kombinácii s čiernou koženkou. Súčasťou taburetky sú dve poličky pre odkladanie . Dokonalé botník taburet za skvělé ceny jsou v našem obchodě pro každého. V naší nabídce si jistě vyberete. Ten Vám nabídne nejen spoustu úložného prostoru, bude zdobit. Tento botník v hnedom dekore je . Potřebujete botník a zároveň místo, kde si při obouvání budete moci sednout?


Taburet je potažen šedou . Barva:bíláRozměry:délka: cmvýška: . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Průběžně doplňujeme nabídku o nové botník taburet. Zkuste botník taburet z našeho eshopu.


Letošní kolekce botník taburet je plná barev a vzorů. Botník - taburet platné do: 26. Praktický botník, který vám poslouží i jako sedátko pro pohodlnější obouvání bot.


Vybírej botník taburet z nabídky značkových a kvalitních modelů.

Právě jsme doplnili kategorii botník taburet o kousky z nové limitované série. Vyberte si botník taburet z bohaté nabídky největších trendů. Všichni zákazníci mají radost, že si mohou objednat takovéto botník taburet.


Originální botník či taburet je vyroben z kovových trubek, na horní části je sedák očalouněný ekokůží. Police jsou z pochromovaného kovu sestávající z . Prohlédněte si botník taburet a módu si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky