středa 25. května 2016

Silikonový vál tescoma

Silikonový vál tescoma

Kč akční cena 3Kč. Vynikající pro přípravu a zpracování těsta, marcipánu, cukrářských potahovacích hmot . Ahoj Markét,mám doma tescomu a je supr. Rychlá expedice, doprava . Prodáváme silikonové vály pro přípravu těst. Veškeré informace o produktu.


Musím se trochu zastat válů od Tupperware. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Starý sekretář s vitrínou a barem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Moderní silikonový vál vynikající pro přípravu všech druhů těsta a cukrářských pokrmů. Popis: Velmi zachovalý, málo používaný. Vysoký lesk na spodní straně umožňuje dokonalou přilnavost ke.


Jste s ním spokojené? Usnadní mi práci a nastavení jeho výšky silikonovými kroužky je prak- tickou vychytávkou. XM1SILIKONOVÝ VÁL NA MARCIPÁN PODLOŽKA NA TĚSTO. GUSTITO, pro osoby.


Na nedělní štrůdly, vánoční cukroví a mnoho dalšího. Zveme Vás na ochutnávku. Zobacz inne Akcesoria domowe, najtańsze i najlepsze oferty. Jsem moc spokojená, vál drží na stole, těsto se nelepí.


Silikonový vál tescoma

Lehce se čistí a je skladný ve skříňce v . Tescoma Vály na těsto do vaší kuchyně. Dokonale priľne k stolu, cesto sa nelepí, je skladný,. Vál je opatřen stupnici pro přesné odměřování a porcování.


Kč Silikonový vál na těsto Tescoma 48xcm. Je žáruvzdorný, lze použít i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky