středa 18. května 2016

Ruční sekáček na cibuli

Jak si v mžiku připravit zdravý salát či nasekat a oloupat cibuli , nebo jak nasekat čokoládu či ořechy do . Ruční kráječ na cibuli Banquet Culinaria II. Momentálně nedostupné. Před samotným vložením oloupané cibule do kráječe je dobré překrojit . Naseká kořenovou zeleninu, cibuli , byliny ovoce, ořechy, či piškoty.


Tento sekáček Vám pomůže s rychlou přípravou zdravých jídel. Díky ručnímu ovládání a . Nože si poradí se všemi druhy surovin, včetně těch, které se špatně krájí, jako jsou ořechy, mandle a cibule. Během chvilky s nimi najemno nakrájíte cibuli i další druhy zeleniny a ovoce. Zvládnete i tvrdé potraviny, jako jsou ořechy, semínka či led. Podívejte se, co při . Nejlepší na tomto kuchyňském šikulovi je, že jím můžete cibuli.


Oloupe a naseká cibuli. Ruční sekáček : Připravte si zdravý a čerstvý salát během chvilky. Sekáček zvládne i čokoládu a ořechy. Praktický sekáček na . Popis: 1x použitá nevyužitá ruční pomůcka na sekání cibule. Condition: New product.


Prootože k tomu nemám ten sekáček. Mě by ruční nevadil, bylo by to jen na cibuli a příležitostně na další věci (ořechy a tak). Technická specifikace: Rozměry: x cm. Materiál: plast, nerezová ocel. Vhodný pro krájení a loupání cibule , sekání . S ručním sekáčkem Tefal SECOND CHOPPER je příprava zdravých.


Samling med Marketplace-varer. Ingen tilgængelig billedbeskrivelse. Husholdningsapparater. Slået op for en uge siden i Tábor, . Tenhle malý ruční sekáček vám nahrubo.


Menší varianta ručního chopperu nevídaně zrychlí krájení všech možných surovin potřebných při přípravě rozmanitých pokrmů. Kdo nerad krájí cibuli na jemno, . Aukce 1Kč s dopravou 165. Sekat můžete všechny druhy surovin včetně těch, které se špatně krájí, jako jsou ořechy, mandle nebo cibule.


Rychlé sekání: díky patentovanému posilovači . Promix Tlačítko SpeedTouch s funkcí turbo, sekáčky , . Kráječ je vhodný na sekání bylinek, ale můžete ho použít i na cibuli nebo česnek. Příslušenství mixéru – metly pro ruční mixér Philips. Jednoduše s tímto skvělým ručním sekáčkem. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule , česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko,. Strunový sekáček HANDY.


Krájení a sekání zeleniny či ovoce rychle, jednoduše a efektivně? Výkonný 700W motor ručního mixéru pro ty nejlepší výsledky mixování. Univerzální a multifunkční. Sekat (šlehat) můžete různé suroviny - ovoce, zelenina, cibule , česnek, houby, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky