úterý 10. května 2016

Sušička ovoce návod

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Praktická sušička s časovačem. Nasušte si houby do polévky, bylinky či další potraviny, připravte si křížaly nebo voňavé dekorace - nyní snadno a přehledně .

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte . Popis plat v základním balení s výrobkem proudění vzduchu zajištěno ventilátorem vhodné i na . Sušička ovoce Domo DO325VD. Parametry sušičky ovoce a zeleniny Domo DO325VD. Přečtěte si podrobně celý návod , zejména zásady pro bezpečnost provozu.


Nepoužívejte sušičky k jinému účelu než k sušení ovoce , zeleniny, hub, bylin a . UPUTSTVO ZA UPOTREBU. Suszarka do owoców i zioł.

Augļu un garšaugu žāvētājs. Fruit and Herb Dehy drator. Ovocné trubičky jsou sušené, smotané plátky čistého nebo slazeného pyré z ovoce a zeleniny.


Do základny rozviňte plastovou fólii. Jiné modely sice suší možná rychleji, ale GParadiso Big . Plátky ovoce nebo zeleniny pokládejte rovnoměrně na plata tak, aby se . TABUlKA DOPORUČENÝCH ČASů SUŠENÍ OVOCE. V případě potřeby pošleme originál poštou. Jedná se o přirozený . Zvládnete jak standardní sušení ovoce a hub, tak bylinek a chilli papriček. Stažení manuálu: pokud si chcete návod stáhnout nebo se Vám špatně zobrazí ( na zobrazení návodu může mít vliv konfigurace Vašeho zařízení), klikněte na . Zdravý způsob přípravy sušeného ovoce , zeleniny, bylinek, masa a ryb.


Mějte sušení plně pod kontrolou díky průhlednému víku, nastavitelnému časovači a regulaci teploty. Profesionální výsledky zajišťuje robustní . Jak nejlépe sušit ovoce suseneovoce. Tabulka ukazuje doporučené časy a teploty.

Doba sušení se však může významně lišit v závislosti na velikosti sušených . Důležité bezpečnostní pokyny. Uskladnění a rehydratat. SO 3SUŠIČKA OVOCE NÁVOD K OBSLUZE SUŠIČKA OVOCIA NÁVOD NA OBSLUHU SUSZARKA DO OWOCÓW INSTRUKCJA OBSŁUGI . Správně suchá dužina z ovoce musí být pevná a tvrdá. ELEKTRICKÁ SUŠIČKA POTRAVIN s ventilátorem FD129. Mnohé druhy ovoce se světlou dužinou (jablka, meruňky, broskve, nektarinky a hrušky).


Témata: sušička ovoce , sušení, slunce, solární energie, překližka,. Zde je návod , jak je šetrně přemístit. Sušte potraviny hlavně v létě, kdy jsou ovoce a zelenina optimálně čerstvé.


Sušené maso, zvěřina, drůbež a ryby by měly být uchovávány po dobu ne delší než 3 . Jak ji správně nastavit a používat? Podívejte se na manuál, který je ke stažení zdarma a navíc . Výkonná sušička potravin, ovoce , bylinek, hub a dalšího jídla od společnosti DMS Germany suší ovoce , zeleninu, maso a další potraviny při rekordních . Návod k obsluze a montáži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky