úterý 2. října 2018

Kohout na kanystr

Je vyroben z tvrzeného a kvalitního plastu. Jednoduše jej nasadíte na hrdlo barelu s. Rozměry: Ø A 5mm. Výpustný kohout na kanystr l. Vaše cena bez DPH10Kč.

Břeclav, cena 80Kč, od bluebase na Sbazar. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tento produkt zasíláme s. Plastový kohout na 30l kanystr.


Kohout pro barel o objemu L. Doprava PPL Doprava lahvového piva Messenger do 20-ti kusů Zásilkovna Doručení na adresu - SK . Cena bez DPH, 6Kč.

Kanystr na vodu 10l s dolní výpustí Sleva. Vhodný pro jemné dávkování a . Kompatibilní na kanystry: kg - výrobce Amstutz 5 . ALLRIDE kohout na kanystr na vodu. Dostupnost: Na objednání. Možnosti dopravy: Zavřít okno . Po ukončení stáčení uzavřete uzávěr a uložte kanystr ve svislé poloze ventilem nahoru. Při stáčení používejte . Pákou na ventilu se snadno určuje rychlost vypouštění.


Náhradní kohout na kanystr na vodu – All Ride. CLEAMEN výpustný kohout na 5l kanystr. Add this product to my list of favorites. Doporučujeme, pokud si chcete ulehčit stáčení.


Vnitřní závit 60xmm. Máme pro vás lepší ceny . DIN FDA Polyethylene Anti-Glug Drum Faucet Spigot Art No.

Testovaný systém rozprašovacích plechovek na odolnost proti výbuchu, znovu plnitelný. Provozní tlak plechovky bar a odolnost plechovky do tlaku bar. Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Ručně ovládaný kohout je nutné před jízdou otevřít a po jízdě zavřít. Příslušenství pro naše hygienické preparáty v kanystrech vám pomohou při bezpečném zacházení s našimi vysoce účinnými hygienickými přípravky. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Detailní popis produktu. Redukce na IBC nádrž nebo kanystr pro plynulou regulaci odtoku kapaliny. Mosazný ventil osazen do víčka IBC nádrže s výpustí DN(S60x).


Pohled 3stupnu: KHA DIN- vypouštecí kohout pro plastový kanystr DIN ( Ø vnitrní: 5mm). Nádrže na vodu, kanystry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky