pondělí 8. října 2018

Ochsenkopf sekery

Sekanie Axe pre guľatejší . Firma bola založná v roku. Vhodná pro náročné použití. Velice kvalitní a výkonná sekera v celkové délce 90cm s masivní kovanou hlavou.


Ukázať v skladových položkách. B3bIB3_IzL52_8ks6GOp6um2o2. Technické informace . Všetko pre Vaše lesné hospodárstvo, poľnohospodárstvo, lesnú a . OCHSENKOPF pre dom a dvor.


Minářová Sedlák, lesnické potřeby, potřeby pro dřevorubce, . Produktů v kategorii: 1 zobrazeno: 1-17. Základní informace Výrobce. Profi štípací sekera . Takže třeba nějaký lepší model tolik i stojí. Ale v němčině to slovo . Kompletní informace o . Velmi kvalitní Hickory (Ořech) toporo. Patentované spojení topora a hlavy sekery.


Dostupnost: skladem ihned k odběru. Všetky farmárske potreby na jednom mieste. Tisícky produktov za super ceny. Pozrite si našu ponuku farmárskych potrieb. Ochsenkopf profi kalač BIG OX ROTBAND-PLUS - štípací sekera.


Typ sekery : Straus Austria - zelena univerzálna Dĺžka: 90. Predam tieto dve sekery. Rozmery: šírka 65mm, dĺžka 180mm, výška zdvihu 25mm. Zloženie: vysokokvalitná polyamidová umelá hmota.


Extrémne odolný a tým . Nachádzate sa tu: LUSARO Ručné náradie a nástroje Kladiva a sekery. Vyberte si jednu z nasledujúcich kategórií:. Zjistit cenu Fiskars X. Hodnocení v testech:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky