čtvrtek 25. října 2018

Panty na záchodové prkénko

Luxusní designový kráječ dortů. Super i jako originální dárek! Krájení dortů se stane zábavou! Pilka na dort - strunový kráječ. Strunový kráječ na dortový korpus.


Délka struny cca cm.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Například knedlíky se krají se strunovým kráječem naprosto skvěle. Jednoduše zvládne to, co jindy bývalo problém!


Plastový kráječ na dort který Vám usnadní práci a rozdělí jakýkoliv dort na stejné dílky. Strunu lze nastavit tak aby tloušťka plátku byla podle vašich představ. Horizontální dvojitý kráječ na dorty Westmark Simplex.


Vynikající pro snadné krájení dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesné porcování dortů. Vynikající kráječ dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesnost porcování dortů.

Rozkrojí dorty až do průměru 30cm, vyrobeno z prvotřídní oceli a. Nože na korpusy, strunové kráječe, lopatky. Hladký nůž na dort 28cm – Skladem. Dortový nůž hladký Rozměry: délka.


Hledáte kráječ na dorty v akci? Pokud ano, pak pravděpodobně často přemýšlíte nad tím, jak při nákupu zboží jako je kráječ na dorty ušetřit. Nerezový kráječ na dorty InnovaGoods. S kousky od InnovaGoods je to tak . Servírujte jako špičkoví kuchaři.


Potřebujete-li udělat patrový či jinak tvarovaný dort , pak vám přijde vhod tento přesný kráječ. Naporcujte dort na pravidelné kousky s tímto super pomocníkem! Už žádné umazané ruce od dortu. Velice praktický kráječ na dorty , koláče a dezerty vám dokonale odřízne pravidelné kousky. Díky plastu je i bezpečný v . V případě nespokojenosti Vám nabídneme kompenzaci formou dárkového poukazu v hodnotě . Flexibilní kráječ dortů ve světle modré barvě.


STRUNOVÝ KRÁJEČ NA DORTY 32CM.

Do vyprodání všech položek. Garance spokojenosti, možnost platby kartou. Pokračovat do dámské módy . Itálie, Maďarska, Německa, Rakouska, Slovenska, . Bojíte se, že při krájení dortů poškodíte . Pečete nádherné dorty , které pak prostě nezvládnete nakrájet či naservírovat? Končívá i ten nejstabilnější dort na dezertních talířcích… rozbitý a. Velmi praktický kráječ na dortový korpus, se speciálně formovanou strunou, s možností nastavit tloušťku krájeného korpusu. Materiál: nerez ocel.


Chytrý kráječ pomůže perfektně nakrájet dorty. Snadno s ním kousek dortu rovnou servírujete na talíř - stačí vykrojit kousek a pohodlně jemným stiskem kráječe. Můžete si ji nastavit na několik výšek.


Pro rychlé a přesné krájení vodorovně je automatický kráječ dortů ANKO ideální pro krájení různých tvarů dortu od kruhu, obdélníku, role, trojúhelníku atd. Lopatka a kráječ na dort Tarrington House 1ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky