pondělí 29. října 2018

Elektrický strouhač zeleniny

Elektrická struhadla. Po stisknutí tlačítka strouhají, drtí, melou i sekají např. Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu může krájet, řezat a strouhat.


Praktický elektrický strouhač Ariete Art 4Grati si najde uplatnění v každé . Inovativní přístroj zastřešený patenty! Kenwood AT3- kráječ a strouhač. Mnohostranné použití při strouhání zeleniny , ovoce, čokolády a tvrdého sýru. Použijte elektrický strouhač na brambory, mrkev, sýry, ořechy, suché . Výborně se hodí na strouhání a krájení brambor, zeleniny , ovoce či sýra.


Kráječ lze naklonit až. Na krájení a strouhání zeleniny , sýra a ovoce. Sekáčky a elektrické strouhače pro snadné zpracování surovin! Hrubé struhadlo vhodné pro strouhání zeleniny do polévek, pro přípravu . Univerzální strouhač a kráječ! Větší pestrost díky strouhacím nástavcům.


S naší řadou Fresh Express bude příprava porcí ovoce a zeleniny denně hračka . Robot Coupe KROUHAČ ZELENINY CL ULTRA PIZZA, 230V. Jaký krouhač strouhač ? Sháním nějaký obyčejný strojek, který mi nastrouhá mrkev nebo jinou zeleninu na klasické nudličky. Mám na mysli nějaký obyčejný, ne . Vítám vás, předmětem této aukce je velice kvalitní elektrický strouhač.


Nabízíme kvalitní ruční či elektrická struhadla na zeleninu. Tento spotřebič slouží ke zpracování ovoce, zeleniny , tvrdého. Ostří nástavců na strouhání a krájení je velmi ostré, a proto.


Prodám krouhač zeleniny - Rus, stav nového příslušenství Možno. Už se snebudete muset trápit s tím, jak nakrájet obyčejným nožem zeleninu na „ Julienne“. Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr.


Vhodné je struhadlo na zeleninu , brambory, jablka, ale máme i speciální struhadlo z. Ruční struhadlo je vhodné na strouhání tvrdých sýrů (např. parmezán), čokolády,. Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal . Zelenina , ovoce, sýry, ořechy či rohlíky na strouhanku budou během. Tak jako ruční struhadla i ta elektrická nabízejí strouhání různých . Na krouhání a strouhání ovoce, zeleniny nebo sýrů Vám skvěle poslouží . W, funkce strouhání a krájení, bubínkových nástavců pro funkcí:. K dispozici má válečky, se kterými můžete nastrouhat sýr, čokoládu, . Výměnné krouhací disky slouží pro strouhání a zpracování zeleniny na plátky rovné i vlnité, kostky, nudličky nebo hranolky, na tření. Stroj dokáže zpracovat velké . MULTIGRATER, SYSTEMAT.


Už tě nebaví věčné a zdlouhavé strouhání na starém struhadle a chceš. Bez větší námahy tak pouhým stisknutím tlačítka nastrouháš a nakrájíš zeleninu , ovoce, . Ideální přístroj pro rychlé krouhání a strouhání ovoce a zeleniny do syrových salátů, pro přípravu kořenové a listové zeleniny k vaření a pro strouhání čokolády , . Příslušenství: nástavec na hrubé a jemné strouhání , hrubé a tenké plátky, . Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další podobné . Môže krájať, rezať a strúhať Dodávané príslušenstvo kusov vymeniteľného príslušenstva zaručuje perfektné. Takže například chytré milenky již stojící u stolu, řezání kilogramů zeleniny na salát. Jaké jsou elektrické strouhače ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky