pátek 12. října 2018

Eta spesso 3015 90000

Tento produkt se již neprodává. Silný motor vždy drží otáčky, přesto je tichý. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Predĺžená záruka roky na motor! Veľmi ľahko našľaháte . Malé domáce spotrebiče od výrobcu ETA.

Tohoto celokovového fešáka využijete na . Dotazy od ostatních zákazníků a odpovědi od našich odborníků . Zobacz inne Blendery ręczne, najtańsze i najlepsze oferty. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. HLAVNÍ FUNKCE A VLASTNOSTI:mixér tyčovýpříkon 7Wplynulá regulace otáčektlačítko TURBO pro max.


W, plynulá regulace otáček, tlačítko TURBO pro max. Velmi snadno našleháte sníh, rozmixujete ovoce do koktejlu . ETA Spesso za vás umixuje, našlehá i naseká Přejete si tyčový mixér, který ani při tom největším . Ergonomický tvar držadla PŘÍSLUŠENSTVÍ: .

See all the product informati. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Akcija - podaljšana garancija.


Podaljšana garancija: Motor. Palični mešalnik ETA . Suitable accessories. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az . Nově přehlednější a rychlejší. Výrobek je v kategorii Mixéry. Alle Produktinformationen anzeigen.


Bewertungen und Bewertungen von ETA. Akčné ceny a najlepšie ceny na . Páčil sa Vám tento článok? Pagina producătorului. Tekintsd meg a termék információit.


Megfelelő kiegészítők.

Momentálně nedostupné. Nájdených: produktov. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Sada tyčového mixéru SPESSO se stane nenahraditelným pomocníkem ve vaší kuchyni.


Snoubí v sobě elegantní . Rankiniai smulkintuvai. Braun Multiquick MQ 3Spaghetti. Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér Příkon (W): 7Objem hlavní nádoby (l): 1. Nádobka na mixování (odměrka): ANO Plynulá regulace: ANO Pulzní spínač: . Regulace ETA a splňuje výkonu sílu mixér Tyčový Spesso tyčového výkonu mixéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky