pondělí 8. října 2018

Eta spesso 1015

ETA Spesso stick blender with stainless blender and fluent speed regulation and a powerful DC motor with input of 7W. Tyčový mixér ETA Spesso s nerezovým mixérem a plynulou regulací otáček a výkonný DC motor s příkonem 7W. K tomuto produktu máme příslušenství. Celý popis a technické parametry. Vyroben pouze z kvalitních materiálů.


Provedení v nerezové oceli. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Díky konstrukci motoru (DDC), který drží . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. ELEZNÉ SVALY A SKVELÝ VÝKON Iba tie najlepšie tyčové mixéry šľahajú kvalitne a rýchle.


Malé domáce spotrebiče od výrobcu ETA. Produkt je momentálne nedostupný. Prevedenie v nerezovej oceli. Jen ty nejlepší tyčové mixéry šlehají . Odkazy na odborné recenzie. Vďaka nerezovej nohe môžete . Kompletné informácie k výberu.


Tohoto celokovového fešáka využijete na . Blender ręczny ETA Spesso ze stali nierdzewnej i płynną regulacją prędkości, mocnym silnikiem prądu stałego o mocy 7W. Więcej informacji. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Zkuste vybrané alternativní produkty. Ponorný mixér ETA x015. Príslušenstvo a náhradné diely.


Segítségével szószokat, krémleveseket és sok más . Za tu dobu jsme se stali jednou z největších českých značek na trhu. Opis: Palični mešalnik Spesso. Spesso) Putere: 7W trepte de viteza Design elegant, otel inoxidabil Denumiri . La rinite allergica perenne è spesso difficile da differenziare da altre formedi . Możliwość regulacji obrotów pozwala. Opinie, specyfikacja, najniższe ceny.


Sprawdź też inne produkty ETA. Len tie najlepšie tyčové mixéry šľahajú . Výrobek je v kategorii Mixéry. La stratigrafia si compone di uno strato superficiale (us 2) spesso circa 30cm,. Nájdených: produktov. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Zobacz inne Blendery ręczne, najtańsze i najlepsze oferty. Spojka ponorného mixeru Sencor SHB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky