čtvrtek 11. října 2018

Sušička aeg lavatherm návod

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem v en. Velká kapacita až kg prádla. Systém ProTex umožňuje sušit i choulostivé náplně se stejnými . Panel s textem v češtině.


Kapacita pro kg prádla. Děkujeme vám, že jste si zvolili výrobek značky AEG. Návody k obsluze pro Sušičky prádla AEG obsahují základní pokyny, které je třeba respektovat při instalaci a provozu.


Před uvedením do provozu si návod. Návod k použití AEG AbsoluteCare T8DBG48WC, který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. Stáhněte si návody k použití.


Vyhledejte návod k použití vašeho spotřebiče AEG. Zadejte číslo modelu nebo výrobní číslo (PNC): Vymazat pole pro . Na této stránce je možné stáhnout ho zcela zdarma. Dobrý den, sušicka hlásí chybu E– teplotní čidlo NTC je vadné. Na stránke nájdete návody a manuály na Sušičky - AEG v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf.


Je-li bubnová sušička umístěná na pračce . Sháníte český návod k použití pro sušičky ? DÁREK Koš na boty a svetry do sušičky a balónky EDBALL do sušičky Sušičku můžete postavit na pračku pomocí výsuvného mezikusu AEG SKP11GW, který je. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho zničení. U AEG web trgovini pronaći ćete sve što vam je potrebno za održavanje vaših AEG uređaja besprijekorno . V e-shopu společnosti AEG naleznete vše, co potřebujte k udržování všech vašich spotřebičů AEG.


V sušičce se nesmějí sušit předměty z pě‐.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky