úterý 9. října 2018

Teleskopické nůžky fiskars

Teleskopické nůžky fiskars

Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na . Víceúčelový nástroj pro střihání větví s vynikajícím přístupem do koruny stromů. Nastavitelná střihací hlava . Vlastním teleskopické neboli prodloužené nůžky 1. Sloužily dobře několik let, nyní se mi vytrhl textilní pás pro ovládání střihu nůžek. Práce v honitbě: péče o honitbu, myslivecká zařízení,.


Jejich kompaktní střihací hlava je otočná v . Fiskars Zahradní nůžky Singlestep Pdvoučepelové. Léty prověřené a kvalitní nůžky FISKARS určené pro stříhání květin a rostlin. Spolehlivý mechanismus pro zajištění příslušné . Pákové dvoučepelové nůžky na keře - teleskopické rukojeti. Dosah střihání do výšky až m. Kód výrobce: Pilka prořezávací pro teleskopické nůžky Fiskars. Naše cena: 7Kč vč.


Tyto nůžky od FISKARS za vás sice stromy a keře neostříhají, ale ve srovnání s běžnými. Pomohou vám prostříhat větve ve . Ideální volbou pro vaši zahradu jsou teleskopické nůžky FiskarsSmartFit. Teleskopická násada lze nastavit od metrů do metrů. Celkový maximální dosah zahradních nůžek je . Druhým rokem máme pro naši zahradu výborného pomocníka. Ostříhali jsme s nimi kdeco.


Tento výrobek není v nabídce e-shopu. Kvalitou našich výrobků jsme si stoprocentně jistí, a proto vám. Díky teleskopickým rukojetím s nimi snadno ustřihnete větve ve vaší blízkosti i . Střih větví do průměru, mm. Nůžky zahradní univerzální teleskopické. Dvoučepelové teleskopické nůžky určené ke snadnému střihání živých větví.


Hlava je vyrobena z vysoce. Pro práci ve výšce jsou praktické teleskopické nůžky na větve na tyči. Jedničkou mezi zahradními nůžkami jsou bezesporu zahradní nůžky FISKARS , kterým . Můžete s nimi stříhat ve výškách . Sleva: -5Kč (-).


Teleskopické nůžky fiskars

Aku teleskopické nůžky PALA 20-Li A bez akumulátoru a nabíječky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky