pondělí 15. října 2018

Organizér na nářadí

Uspořádejte si nářadí přesně podle vašich představ. Kufr Asist PRACTIC ALU z odolného plastu disponuje organizéry s průhledným víkem, proto do něj . Levné Boxy na nářadí a. Můžete do něj uložit šroubky, hřebíky, podložky a jiný drobný materiál. Udržte si přehled o tom, kde schováváte jaké nářadí s praktickými organizéry.


Dílenské boxy a organizéry , skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně.

Ideálně se hodí pro uskladnění . Kufr - organizér na drobné součástky, nářadí typ NOR20DUO rozměry: 490x390x130mm výška Velikost přihrádek lze . Nástěnný organizér na nářadí ORDERLINE. Jedná se o organizér, který umístíte na zeď a následně zde upevníte otevřené boxy na nářadí a drobné součástky. Každý šroubek a nářadí by v dílně měly mít své místo, proto jsou organizéry a zásobníky na drobné díly potřeba.


Cantilever Pro organizér na nářadí 22. Praktická skříňka s velkým objemem. Její rozdělená vnitřní část a podnosy, které exponují nářadí, výrazně usnadňují . Závěsný organizér na nářadí NTBNPORDERLINE.

Univerzální a užitečný panel na nářadí, který lze připevnit na stěnu ve svém domě, garáži, dílně. Ihned k odeslání u vás již 10. Přidat do porovnání.


Průhledné nerozbitné víko organizéru uzamyká přihrádky a chrání jejich obsah . STANLEY organizér na nářadí rozměry: 4x 3x cm. Informujte mě, až zboží dorazí. Držáky a háky v různých velikostech - nosnost až . Plastová organizér na šroubky, vruty, hmoždinky apod. Vyberte si organizér z AHProfi. Přehledné uložení a snadné přenášení.


Pořadač na drobné součástky, nářadí typ NOR08. Poschoďový organizér na nářadí. Tools are shown for display, this listing is only for the rotating tool shelf kit. This is a rotating tool stand.


Výrobky značky: STANLEY. Organizer na nářadí s 90° přihrádkou. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Záruční doba: měsíců. Je vhodné jej instalovat na zeď - na výšku či . Každý řemeslník i kutil ví, že pro pohodlnou a dobře odvedenou práci je potřeba mít vše po ruce. K tomu slouží různé druhy tašek, kufrů na nářadí a organizérů.


Veliký úložný prostor na dně, V horní části odnímatelná zásuvka s rukojetí, . A vy ho můžete získat právě zde a právě teď v našem obchůdku Časžít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky