úterý 25. září 2018

Svíčky na dort fontána

Ozdoby na dort jako svíčky , nápisy, mini balonky, fontány , čísla, písmena a jiné dekorace, košíčky a doplňky na cup cakes, mini girlandy, zapichovátka u . Vosková barevná zvířátka jsou určena pro ozdobu dortu malé oslavenkyně či oslavence. Fontány na dort vytvářejí. A na dort patří svíčky nebo prskavky.


Možností, jak rozzářit . Dortové svíčky a fontány.

Banner na dort Happy B-day - puntíky. Hrající fontána a květina na dort se svíčkami. Různé druhy fontán , ohňostrojů a dalších párty produktů. Zde najdete nejedlé dekorace, kterými můžete ozdobit, svatební, dětské i sportovní dorty. Dále svíčky a fontány na dorty a také jedlé zdobení z cukru a čokolády.


Jedno balení obsahuje kusy barevné párty fontány o délce cm. Při výrobě velkých patrových dortů můžete zasadit hned několik fontán do každého patra. Zápalnou část fontány najdete pod červenou plastovou krytkou.


Skladem – můžete mít 25.

Pokojová fontána s číslem vhodná do dortu. Svíčka na dort - třpytivá, stříbrná. Originální dortové svíčky z oblíbeného filmu Star Wars. Perfektní ozdoba každého dortu , muffinu či cupcaku. Nabízíme prodej narozeninových svíček.


U nás naleznete široký. Balení obsahuje ks svíček a zapichovátek. Svíčky na dort za nízké ceny Praha. Ohňová fontána na dorty - silná, doba hoření: . Kromě balonků, které.


Barevné svíčky na dort - proužky. Domácí dortová fontána s motivem fotbalového míče je vhodná k ozdobení dortů pro kluky. Přece nesmíme oslavence připravit o možnost vyslovit přání před sfouknutím svíček.


Prioritní expedice objednávek hrazených předem. Víme, že je pro vás čas důležitý, proto všechny objednávky uhrazené platební kartou, převodem a Twistem . Tančící svíčka je skvělým překvapením pro Vaši oslavu. Po zapálení se okvětní lístky květiny začnou pomalu otevírat, rozezní se hudba s melodií písně.


Zapálíte střed a svíčka se rozevře a začne hrát známou melodii.

Kdyby jste chtěli svoje děti potěšit ještě více, můžete k těmto fontánam ještě přikoupit hrající fontánu se svíčkami. Pokud dortová fontána přestan. Slaví vaše dítě nebo kamarád narozeniny?


Upečte mu vlastní narozeninový dort , který má rád. Třešničkou na dortu budou zapálené svíčky , . Délka fontány včetně. Matík narozky a chtěla bych mu místo svíčky zapíchnout do dortu něco takového.


Narozeninové svíčky metalické, ks. Chci se zeptat, kde to seženu? Mám tady blízko Tesco, Billu, Albert nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky