úterý 25. září 2018

Stroj na výrobu samolepek

Kód: 1-ISV Záruka (měsíců): 24. Nerezový infúzní stojan se zesílenou . Infuzní stojan vysunutý. Irigátor naplněný vodou o teplotě lidského těla zavěsíme na infuzní stojan. Tak odstraníme vzduch z hadice.


Mobilní stojan na infuze je vyvinut jako držák infuznich láhví, skleniček a vaků.

Díky jeho konstrukci na něj můžeme pověsit až infuzní vaky naráz a umístit ho . Stojan je celokovový z ocelových profilů. Podvozek infuzního stojanu je povrchově upraven práškovým lakem, vlastní držák infuzních lahví a sáčků je chromovaný. Výška infuzního stojanu 1až 2cm.


Stojany určené pro upevnění infuzních pump a zavěšení infuzních láhví a vaků. Klasický infuzní stojan z nerezových trubek. Základnu tvoří pětiramenná hvězdice s antistatickými kolečky, z nichž dvě jsou brzděné.


Snadno omyvatelný infuzní stojan sloužící k zavěšení infuzního roztoku.

Je mobilní na kolečkách. Oprávnění k aplikaci infuze má lékař a kvalifikovaná sestra, která je lékařem k této. Teleskopický infuzní stojan. Zasouvá se do držáku na hrazdu v hlavové části lůžka. Infúzní stojan pojízdný chromovaný vyzvednutí na prodejně, nebo dovoz až k vám, včetně vynesení do bytu.


SAMOSTATNÝ INFÚZNÍ STOJAN POJÍZDNÝ. Trvanlivý materiál , stylový design, vysoká mobilita. VLASTNOSTI: Pokovený stojan (vnější průměr mm) . V horní části jsou háčky, na které je možné umístit vaky nebo lahve s . Je výškově nastavitelný. Doporučíme vymočenípřed infuzí.


Pomůcky k zavedení infuze připravená, označená infuze podložka pod ruku infuzní stojan (držák) k lůžku pomůcky k zavedení . Popíšeme infuzi s léčivem administrativním štítkem. VÝROBCE: Codan Argus KÓD: INFSTOJ2. Vložit do přání Vložit do . Domácí zdravotní péče. Home Care Promedica, s.

Momentálně nedostupné. Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet. Dva nerezové háčky pro zavěšení infuzních vaků a dva košíky na inf.


Spodní konec infuzního stojanu je uzpůsoben pro zasazení do otvoru v lůžku (průměr mm). Popis: - velmi zachovalý, plně funkční. Má brzditelná kolečka.


Zobrazit podrobný popis ↓. Poptat tento produkt Tisknout produkt Export do PDF. Hlavní vlastnosti: - Masivní konstrukce s ocelovými trubkami a plastem (základna);. Pojízdný nerezový infuzní stojan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky