úterý 4. září 2018

Mala chladnicka

Mala chladnicka

Garážová technika - Boxy na nářadí bývají z tvrzených plastů. Díky organizérům máte nářadí pěkně uspořádané, má chráněné ostří a můžete ho snadno . Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. STANLEY Fatmax voděodolný organizér , plastové přezky. Všestranný organizér na drobnosti značky ASIST. Obsahuje čtyři malé přihrádky a jednu velkou.


Mala chladnicka

Dodání do druhého dnepři objednávce zboží skladem do 11:00. Závěsný organizér na nářadí. Kufr PACKOUT organizer Slim střední. Nástěnný organizér na nářadí ORDERLINE. Organizéry - Naradi -vesely.


Jedná se o organizér, který umístíte na zeď a následně zde upevníte otevřené boxy na nářadí a drobné součástky. Každý šroubek a nářadí by v dílně měly mít své místo, proto jsou organizéry a zásobníky na drobné díly potřeba. Cantilever Pro organizér na nářadí 22. Praktická skříňka s velkým objemem.


Mala chladnicka

Její rozdělená vnitřní část a podnosy, které exponují nářadí, výrazně usnadňují . Univerzální a užitečný panel na nářadí, který lze připevnit na stěnu ve svém domě, garáži, dílně. Ihned k odeslání u vás již 10. Přidat do porovnání. Průhledné nerozbitné víko organizéru uzamyká přihrádky a chrání jejich obsah . STANLEY organizér na nářadí rozměry: 4x 3x cm. Informujte mě, až zboží dorazí.


Držáky a háky v různých velikostech - nosnost až . Vyberte si organizér z AHProfi. Plastová organizér na šroubky, vruty, hmoždinky apod. Přehledné uložení a snadné přenášení. Pořadač na drobné součástky, nářadí typ NOR08.


Poschoďový organizér na nářadí. Tools are shown for display, this listing is only for the rotating tool shelf kit. This is a rotating tool stand. Výrobky značky: STANLEY. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Záruční doba: měsíců. Je vhodné jej instalovat na zeď - na výšku či . Každý řemeslník i kutil ví, že pro pohodlnou a dobře odvedenou práci je potřeba mít vše po ruce. K tomu slouží různé druhy tašek, kufrů na nářadí a organizérů.


Veliký úložný prostor na dně, V horní části odnímatelná zásuvka s rukojetí, . A vy ho můžete získat právě zde a právě teď v našem obchůdku Časžít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky