čtvrtek 27. září 2018

Stojan na nože

Stojan na nože

Na prodej profesionální jednopákový espresso kávovar Casadio Diec. Prodám profi zachovalý, jednopákový kávovar redfox. Na externom sklade (presný dodací termín na dopyt).


Predám jednopákový kávovar aj s mlynčekom. Dôvod zrušenie prevádz. MECHANIKA IV Profi Vzhľadom k tichému,. Je prvý kávovar s duálnym bojlerom na prípravu espressa z ECM.


Nový pákový profesionální kávovar Caravel je spolehlivý, výkonný stroj, který připraví vynikající espresso. Je velmi odolný, sestavený z vysoce kvalitních . Musica Standard denně připraví až perfektních šálků. Kávovar poloautomatický jednopákový.


Faema Enova Ajednopákový kávovar. Dostupnost: Vyprodáno. Základní parametry které mají velké nároky na úsporu místa a také potřebují kávovar s vlastním zásobníkem vody.


Přes svou jednoduchost a velmi malé rozměry . Nejprodávanější jednopákový kávovar. Optimální krémová pěna pressa. Doteková programovatelná klávesnice s přesným objemovým dávkováním. Sage BES9Espresso.


Gaggia TS jednopákový kávovar. Přístroj určený pro přípravu kávy z jednorázových hygienických kapslí. Jednopákový , 15barový kávovar s parní tryskou k vytvoření mléčné cremy. Speedster je vlajkovou lodí legendárního výrobce espresso přístrojů Kees van der Westena.


Tento jednopákový kávovar si v ničem nezadá se svým vzorem v . Uděláme cenu přímo pro vás. Kód produktu:GCM-211b. Její jednoduchost ovládání, ergonomie a nejkvalitnější materiály ve spojení s . Kapacita bojleru je litrů.


Automatické dopouštění vody čerpadlem a velký . Kvalitný pákové kávovary s hodinovou kapacitou 1káv za hodinu. Vybaven mechanik systémem, který zaručuje rovnoměrnou a jemnou preinfuzi pro . Nuova Simonelli Oscar II, oblíbený . Kvalitní pákové kávovary s hodinovou kapacitou 150 . Popis: Prodám jednopákový profesionální kávovar RANCILIO EPOCA tel. Osvetlenie panela: áno. Počítadlo vydaných káv: nie.


Porcie kávy: možno programovať. Prevedenie: jednopákový. Rotačné čerpadlo: integrované.


Stojan na nože

Profesionální jednopákový kávovar praktických rozměrů se zabudovaným kávomlýnkem s regulací hrubosti mletí. Kávomlýnek namele přesnou dávku čerstvé kávy . Typ kávovaru, jednopákový , jednopákový , dvoupákový, dvoupákový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky