pátek 14. září 2018

Kráječ na cibuli

Kráječ na cibuli

Tescoma Handy kráječ na cibuli je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů nebo například… 2Kč – 2Kčv 15 . Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící . TESCOMA kráječ na cibuli HANDY. Ruční kráječ na cibuli je velmi praktická pomůcka na sekání cibule, případně i zeleniny, ořechů, čokolády apod. Materiál: plast, nerez. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Collection of Marketplace items. No photo description available. Listed weeks ago in Kostelec nad Labem, Středočeský . COMFORTLINE to je krájení cibule bez slz. Mechanický kráječ na cibuli.


Akce - Výprodej Doporučujeme. Určený na řezání cibule, ovoce a zeleniny např celeru a brambor, určený ale i na křupavá rajčata, pomeranče, citrony. Kráječ cibule do Ø mm. Tento produkt již není v nabídce. Země původu: dle aktuální nabídky pro přesnou informaci.


Kráječ na cibuli

Výrobce: Berndorf Sandrik. Nerezový kráječ z nerezu na cibuli , zeleninu, česnek či bylinky. Velice rychlé krájení bylinek, cibule, česneku a dalších potravin.


Barvu kráječe zasáláme dle . Díky našemu struhadlu nakrájíte cibuli rychle a bez slz. Tescoma přináší na trh kuchyňských pomůcek originální, kvalitní výrobky s jedinečným designem. Dalšími výhodami jsou snadné použití a jednoduchá údržba. Speciální černá hlava softgrip se dobře a bezpečně drží v ruce. Náš energický kráječ zeleniny naseká cibuli , česnek, bylinky a dokonce i ořechy - bleskurychle a přímo do sběrného zásobníku.


Kráječ na cibuli

Ruční sekáček na cibuli doplněný o spodní nádobku, na kterém nasekáte i jiné druhy zeleniny, čerstvého nebo sušeného ovoce, bylinky, čokoládu. Vyroben z kvalitního plastu, nože vyrobeny z kvalitní nerezavějící oceli, nemyjte v myčce na nádobí. Je vyroben z odolného plastu a čepele z prvotřídní . Bez použití nože nakrajíte s kráječem HANDY na cibuli snadno a rychle cibuli , zeleninu,ovoce,ořechy,čokoládu a další dobroty. Stačí je vložit do kráječe a . Univerzální kráječ na cibuli , zeleninu a ovoce KOMPAKT. Mezi pomůcky pro prostorovou orientaci a samostatný.


Na skladě není dostatek produktů. Kuchyňská váha sdělí hmotnost obsahu misky, kráječ na cibuli svým tvarem připomíná hřeben. Banquet Culinaria II. V kategorii krouhače máme na výběr.


Před samotným vložením oloupané cibule do kráječe je dobré překrojit cibuli na polovinu či více kusů, lépe a rychleji. Snadno nakrájená cibule či petržel, materiál - sklo, plast. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky