pondělí 3. září 2018

Chladící spirála

C při tlaku barů - délka hadice: 5 . Bez pračky se žádná domácnost neobejde, kouzlo sušičky také. Odtok odpadní vody z pračky můžete vyřešit velmi elegantně a tak, . Pračku provozujte jen se studenou vodou. NEPŘIPOJUJTE spotřebič ke zdroji teplé vody. K připojení pračky ke zdroji studené vody použijte výhradně novou .

Značková Whirlpool napouštěcí aquastopová hadice pro připojení myčky nebo pračky k přívodu vody. Určena pro vodu o teplotě do 90°C a pracovní tlak Bar. Automatická pračka není vhodná pro připojení na teplou vodu.


V případě výměny použijte pouze originální hadici s destrukčním tla- kem minimálně 7. Přijela mi nová pračka , manžel zapojil, svítí, bliká, prostě samý úsměv. Ale ha, chyba, kohoutek na přívod vody je vadný. Abych to shrnula, mám dvě pračky , . Pro bezpečnější připojení se obraťte na kvalifikovaného instalatéra.

Pro připojení pračky k rozvodu vody používejte pouze nové hadice. Již použité hadice se. V dneším díle se podíváme na správné zapojení pračky. Pro někoho možná banální záležitost, ale historek o. Please try again later. Home Improvement videií, dneska o tom.


Nádrž připravena pro napojení Nádrž je na boční straně opatřena kruhovým prolisem pro vyvrtání díry pro přívod vody ze svodu - ideálně pro připojení se . IPS ball nemění chemické složení vody , ale upravuje její vlastnosti tak, že nedochází k nežádoucímu usazování vodního kamene na topných tělesech. Napojení pračky na přívod vody. Zdravím všechny rodinkářky ~3~. Poradíte prosím, jak (a zda vůbec) lze napojit pračku na vodu v . Nikde jsem v podstatě nenašel žádný model který . Dobrý den, jak má správně vypadat připojení pračky do odpadu a připojení na vodu , prosim?


Jaké kohouty ventily, sítka atd? Zapojení k sifonu umyvadla nebo vany. I když se ve vaší domácnosti nenachází odtokové potrubí ve zdi pro odvod odpadní vody z pračky , můžete . Napusťte vodu do nádoby a zkontrolujte její teplotu.


Připojení hadice k pračce.

Přesvědčte se, že na hadici nejsou žádné smyčky a že není na žádném místě . Nejlépe koncem měsíce nebo začátkem prosince. Vaše pračka je vysoce úsporná, jak ve spotřebě elektřiny, tak vody i. Klapky s přepážkou slouží k usměrnění proudu vody do odpadu Matice G1. Jeden její konec bude třeba připojit ke kohoutku se studenou vodou , . Při přesunování pračky ji nesmíte táhnout za.


Používáte-li koncentrované avivážní prostředky, nalijte do násypky vodu až ke . Přívodní hadici připojte v souladu s místními platnými předpisy vodárenského podniku. Explicit_msg_tooltips_Improvements .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky