úterý 4. září 2018

Lis na patentky

Lis na patentky

Lis má široké uplatnění. Lze jej použít k nýtování knoflíků, sedlářských nýtů a dalších komponentů určených k nýtování. K lisu je třeba zakoupit vhodné pistony. Pokud potřebujete patentky zalisovávat na profesionální úrovni, nabízíme nově lis na patentky místo kleštiček. Pomocí lisu jsou patentky zalisované velmi . Jednotlivé lisy mohou mít drobnou barevnou odlišnost, která však nemá na funkčnost žádný vliv.


Lis na patentky

Sliding buckles for shoulder strap adjustment Plastic pulling slider, rectangular in shape, . Součástí balení je lis ,. Ručný lis je určený na plastové patentky 1 a 2 ktoré sa najčastejšie používajú na detské oblečenie. STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Stoklasa textilní galanterie s. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Súčasťou balenia je lis , skrutkovač, kladivká . Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Přišívání druků již není vyhrazeno pouze těm nejšikovnějším švadlenkám, s tímto lisem může patentkami.


Deck lis na patentky. Hledáte lis na druky? Manuální lis na patentky (bez nabíječů), Příslušenství - antistatika.


Lis na patentky

Je ho možné použiť k nitovaniu gombíkov, sedlárskych nitov a ďalších komponentov určených k nitovaniu. Ruční lis je určen na plastové patentky velikosti 1 a 2 které se nejčastěji používají na dětské oblečení. Leather Carving, Kožené Náramky, Zpracování Kůže, Návody Na Výrobu Kabelek, Ručně Vyrobené Tašky. Sovy (fialová) PUL svrchní kalhotky na patentky.


Ochranné svrchní kalhotky se oblékají přes savou plenu, jsou nepromokavé a přitom vysoce prodyšné. Využijete ho na nitovanie gombíkov, sedlárskych nítov a ďalších komponentov určených k nítovaniu. Shlédněte krátké video a. Ručný lis na plastové patentky je skvelá pomôcka, ktorá sa najčastejšie používa na detské oblečenie alebo plienkové nohavičky (zvrchniačky). K tomuto lisu je potřeba piston ve velikosti odpovídající velikosti potahovaných knoflíků.


Cena výrobku se zobrazí až . Prodám lis na patentky vč. Stroje - Rucni lis bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Kliešte nielen na aplikáciu všetkých troch veľkostí patentiek ale aj na pohodlné odstránenie už nacvaknutých. Ak šijete veľa, budete potrebovať lis na patentky. Průměr 1 1 mm. Odkdy ji Coco Chanel začala .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky