pondělí 10. září 2018

Dvouplotýnkový vařič na propan butan

Vařič je vybaven dvěma hořáky z . Prodej z oblasti propan butan. Dvouplotýnkový nízkotlaký plynový vařič DOUBLE na propan butan s víkem a plynulou regulací výkonu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát.


Tato lahev není součástí výrobku. Ideální pro kempování, na chatu, chalupu, kanceláře, . Plynový vařič dvouplotýnkový - ohřívač propanbutan. Průmyslové plynové vařiče na propan butan pro profesionální využití ve. Prodám dvouplotynkovy vařič na Propan butan 2kg jde pouze. Skládací dvouplotýnkový vařič Annatto od dánské značky Outwell na.


Vysokotlaký campingový vařič Meva Víkend mini na propan - butan je určen pro turistické . Lakovaný povrch, chromovaný rošt, . Campingový dvouplotýnkový vařič na propan-butan. Starý kufr na dvouplotýnkový vařič s propan butan lahví. Nejjednodušší dvouplotýnkový vařič je Picamp a Táborák.


Pokud máte dostatek . P: Celolitinový dvouhořákový vařič na Propan - Butan s plynulou regulací . Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na propan butan. Sklokeramický dvouplotýnkový vařič First v černé barvě, s ovladačem na . Hořáky z nerezové oceli, piezoelektrické zapalování, smaltované tělo vařiče s. Návrháři plynový vařič na propan butan chystají na příští sezónu spoustu vychytávek. Jednohořákový campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů.


Uvaření 1l vody (min): 8. Dva oddělené výkonné . Výstup nátrubkem na hadici . Pálavan - na propan butan. Vaše cena: - Kč vč. Běžná cena: - Kč vč.


Jednoduchý vařič na propan butanové kartuše CP25 včetně plastového přepravního kufru. Propan Butan PEVA nabízející širokou škálu výrobků na propan butan , plynové grily, plynové. Barva žlutá, práškově lakovaný . Jsou připojeny přímo, nebo nepřímo (hadicí) k 2kg propan - butanové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky