pondělí 2. července 2018

Eta siesta 0149 90000

Prodloužená záruka roky na motor! Umí připravit i bezlepkový chléb a . Maximální hmotnost chleba ‎: ‎1. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Tento produkt se již neprodává. Tato domácí pekárna zcela . Predĺžená záruka roky na motor! Vie pripraviť aj bezlepkový chlieb a forma na . Pomocou 10tich programov pripraví rôzne druhy . Pomocí 10ti programů připraví různé druhy chleba včetně . Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Malá domáca pec na chlieb. Umožňuje pečenie bezlepkového chleba. Vybavená formou s dvomi hákmi na miesenie cesta, formou na chlieb s antiadhéznou. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Dobrý den, jedná se o český výrobek, popisky jsou kompletně v českém jazyce. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Zobacz inne Wypiekacze do chleba, najtańsze i najlepsze oferty.


DVkuchyňské spotřebiče,mobilní telefony,Cvysavače,sporáky,LED . K dispozici je přednastavených. Vaše cena bez DPH: 32Kč Vaše cena s DPH . S praktickou domácou. Produkt nemá žádné příslušenství.


Nepropásněte aktuální akce. Nájdených: produktov. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Porovnání cen eta siesta , srovnání cen eta siesta na portálu HLEDEJCENY. Má hnětací háky a vyjímatelné . Všetky informácie o produkte.


Výrobek je v kategorii. Kenyérsütőgép ETA Siesta 0. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Eta – Siesta Bread Maker Machine Timing Belt Set.


PouĎijte uvedené programy pro jednotlivé druhy pfiípravy: 4. Pro bíl˘, p‰eniăn˘ a Ďitn˘ chléb. Brotbackautomat ETA 0. Bewertungen und Bewertungen von .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky