úterý 10. července 2018

Motyčka fiskars

Lehký a odolný materiál, odolná proti . Motyčka Fiskars Hmotnosť: 1g. Dĺžka 3mm veľmi trvanlivá, neohne sa môže sa ostriť otvor pre zavesenie veľmi odlolná, neohne sa je možné jej nabrúsiť . Pevný polyamid vyztužený skelnými . Je trvanlivá, neohne se a může se ostřit. Skladem – můžete mít zítra.


Motyčka fiskars

Lehká motyčka pro odstraňování plevele a kypření půdy na zeleninovém záhonu okolo rostlin. Ocelová čepel s ostrými hranami. Otvor pro snadné skladování.


Na konci držadla otvor pro zavěšení nářadí v době kdy se nepoužívá. Dovoluje použití v různých úhlech. Pracovní část je broušena ze třech stran.


Motyčka fiskars

Pro kypření a okopávání půdy. Lehká, odolná proti zlomení a povětrnostním vlivům. S otvorem pro zavěšení pro snadné uložení. Ideální k pletí a sázení.


Závěsný otvor pro snadné skladování. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě. Vlastnosti: Účinný nástroj k . Trvanlivá, neohne se, nezlomí.


Motyčka fiskars

Může se ostřit, otvor pro zavěšení v rukojeti. Naše cena s DPH: 13-. Doporučená cena: 21- s DPH. Informácie o výrobku. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Ergonomicky navržené drobné nářadí pro kypření, sázení, přesazování a hnojení na zahradě. Holandská motyčka Fiskars QuickFit Fiskars je známy ako výrobca elegantného a funkčného záhradného náradia, ktoré je ľahké, pevné a zvyšuje produktivitu . Naostření ze tří stran dovoluje použití v různých úhlech. Násada potažená plastem je z tvrzeného hliníku. Ruční motyčka FISKARS.


Motyčka fiskars

Praktický otvor pro zavěšení. Nový systém výmenného náradia . Násada motyčky je vyrobena z tvrzeného hliníku a potažená plastem, . B3bIB3_IzLWn_dWeQjOG_dOs6um2o2. Kvalitná motyčka FISKARS rady Solid je ideálnym nástrojom pre odstránenie búrín medzi riadkami, rastlinami či pre rozbitie pôdy na kultiváciu.


Fiskars SolidTM je řada funkčního nářadí, se kterým se pracuje s minimální námahou. Jedná se o nástroje, které vás nezklamou. Ostrá hrana na odstranění plevelů, tvarování řádků před setím nebo k odstraňování mechu.


Díky naostření ze tří stran je možné použití v různých úhlech. Používá se na kypření, sázení,. Prodej náhradních dílů a traktorů Zetor, agrodíly, pneumatiky, autobaterie, oleje, agrobazar, opravy traktorů Zetor, agroservis, pneuservis, zemědělské pneu. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty.


Je vyrobena z lehkého, odolného materiálu FiberComp, je odolná vůči korozi. Má závěsný otvor pro snadné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky