čtvrtek 5. července 2018

Umyvadlo tigo

Protiva dřevěné malované kolébky. Jakubovi v mysli vytanula pověra, že se nikdy nemá nechávat dělat kolébka , . Kolébka na bylinky je opatřena . IVÉ granule, jež obsahuji jen sušené maso a bylinky zpracovávané právě. Další příklad hovoří za vše: Když vezmete dvouleté dítě, dáte mu do kolébky. Slouží pro snadné a rychlé krájení bylinek , zeleniny, atd.


Rozměry 1x cm. Pro snadné a rychlé sekání bylin , natí, zeleniny a pod. Skvělá krájecí kolébka TESCOMA PRESTO TONE pro snadné a rychlé krájení bylinek nebo zelených natí nadrobno. Vynikající pro snadné a rychlé krájení bylinek a zelených natí nadrobno.


Opatřeno dlouhou čepelí s kvalitním. K nakrájeníči nasekání bylinek je nejvhodnější tzv. Na dřevě- ném prkýnku dvěma ostrými, zahnutými čepelemi nakrájíte či nasekáte bylinky , aniž . Dvoubřitá kolébka na bylinky. Ergonomicky tvarovaná, bezespárová rukojeť ze speciálního černého plastu.


Produkt se už neprodává. Praktická, jednoduchá a efektivní. Obsahuje stojánek na kolébku. HoReCa velkoobcho gastro vybavení, Premium Gastro.


Jednobřitá kolébka nejen na bylinky z řady SILVA. Parametry: délka: cm. Kráječ Hendi kolébka na bylinky 1ks. Popis: NOŽÍŘSKÁ OCEL, VELMI OSTRÁ.


Umyvadlo tigo

Jednoduše naseká najemno cibuli nebo česnek, ale také i oříšky, bylinky. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v . POPIS Tato kolébka na bylinky je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, jež se vyznačuje robustností a neobyčejnou odolností. Speciální řezací - sekací kolébky na maso, zeleninu a bylinky. Díky této celokovové kolébce budou vaše bylinky v mžiku nasekané.


Vyvažovací nůž, jinak často také zvaný kolébka na bylinky , slouží především ke krájení bylinek, které hravě nasekáte houpavým kolébavým pohybem. Oblý krájecí nůž na bylinky dvoubřitý. PARAMETRY A SPECIFIKACE: délka čepele:.


Umyvadlo tigo

Rukojeti jsou vyrobeny z protiskluzové. Porovnání cen kolebka na krajeni, srovnání cen kolebka na krajeni na portálu. Tescoma krájecí kolébka PRESTO cm. Slunce, moře a bylinky gurmánské i léčivé.


Zveme vás na návštěvu Řecka, kolébky moderního . Uchopte za úchyty a kolébavým pohybem nakrájejte bylinky. Pro rychlé a bezpečné krájení a sekání masa, zeleniny nebo bylinek ! Dostupnost, Skladem u dodavatele. Ušetříte, 2Kč (– ). Do kolébky můžete umístit dekoraci, dárek, překvapení nebo odlitek miminka z mýdla, sádry, vosku a pod.


Umyvadlo tigo

Barva bílá, růžová a modrá. Sekáček slouží ke krájení bylinek , drcení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky