pondělí 16. července 2018

Lišta na nože

Lišta na nože

Magnetická lišta na nože PRESIDENT s brouskem je určena pro trvalé umístění na stěnu kuchyňské linky. Je opatřena silnými magnety pro bezpečné uchycení. Vlastnosti produktu: Výrobok je úplne nový, vysoko kvalitný. Lišta je opatřena magnetickými pásky.


Lišta na nože

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Určeno pro přehledné uložení kuchyňských nožů s nerezovou čepelí na stěnu kuchyňské linky. Povrch lišty je z plastu v . Materiál: hliník, plast. Vynikající pomocník v kuchyni.


Umožňuje rychlé a přehledné . Délka lišty je cm. Upevňovací materiál je součástí. Určená pre prehľadné uloženie kuchynských nožov s nerezovou čepeľou na stenu kuchynskej linky. Opatrená silnými magnetmi pre bezpečné uchytenie nožov, . Slouží pro bezpečné a . Kam uložit kuchyňské nože?


Lišta na nože

Magnety jsou ukryté v liště, která zabrání tupení nožů. Nože jsou vždy po ruce, neničí se a netupí. Kuchyňská magnetická lišta na nože vyrobená z nerezové oceli.


Nože nebo jiné menší kovové nádobí máme vždy po ruce, lištu lze umístit kdekoliv v kuchyni. Kuchynská magnetická lišta na nože vyrobená z antikorovej ocele. Nože alebo iný menší kovový riad mám.


Kč, od výrobce Provence jehož aktuální dostupnost je skladem! Ručně vyrobená magnetická lišta na nože vyrobená z krásného masivního dřeva. Jednoduchost a minimalistický design v té nejlepší kvalitě. Popis: osobní převzetí. Varianty produktu: Další barvy: Další barvy:.


Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího. Barva: Černá Hmotnost netto (kg): 34. Rozmery: 45x 5x1 . Sanelli Ambrogio - Itálie. Obsahuje upevňovací materiál pro montáž na stěnu. Všetky informácie o produkte.


Lišta na nože

Na jednu magnetickou lištu se vejde pět Harry Blackstone AirBlade nožů. Stylová magnetická lišta z dubového dřeva je vhodná pro 4-kuchyňských nožů. Silné neodymové magnety zajišťují pevné držení nožů i přes dřevěný masiv. Praktická magnetická lišta k upevnění na zeď, sloužící k bezpečnému uložení vašich nožů.


Dĺžka lišty je cm. Nástěnná magnetická lišta na nože Unimasa, 3x cm. Díky silnému magnetu budete. Doručíme do týdnů. Dostupnost Ihned k odeslání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky