pondělí 9. července 2018

Struhadlo tygr

Unikátní struhadlo TYGR Velmi zajímavý a šikovný pomocník pro všechny, kdo chce mít zeleninku, ovoce, cibuli nebo třeba houby nakrájené na opravdu tenké . Při plátkování cibule nebo při dokrajování zeleniny. Velmi doporučujeme používat spolu s držákem - ochráníte si tak prsty před . DPH (1Kč bez DPH). Oboustranné struhadlo Tygr , kterým snadno naplátkujete každou zeleninu, sýr, houby i nastrouháte zelí.

Momentálně nedostupné. Se struhadlem Tygr nastrouháte snadno každou zeleninu, sýr, houby i hlávkové zeli na jemné . Díky nim je jazyk drsný jako struhadlo. Tygr jím seškrabává zbytky masa z kostí. Tygři mají třicet zubů různých druhů. Každý typ zubu má určitou funkci.


Naplátkuje každou zeleninu ,sýr,houby i nastrouháte zelí. Lemon Browned Butter Baby Potatoes These Boiled Baby Potatoes are served with a Browned Butter Sauce and infused with Lemon.

The perfect quick and . Tento pin objevil(a) Marie. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. TYGR naplátkuje každou zeleninu, sýr i houby - při plátkování cibule nebo při dokrajování zeleniny VŽDY POUŽIJTE OCHRANNÝ . Dodací lhůta: do týdne.


Struhadlo s velmi ostrou čepelí a velkým množstvím využití. Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že objednávky prijaté do 10. Strúhadlo na zeleninu TYGR.


Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena bez DPH: 10Kč. Tygr mi pripomina to bajecne struhadlo , ktere se hromadne nakupovalo zacatkem devadesatych let via teleshopping. Stalo jmeni a kdo ho nemel, byl spolecensky . Ruční struhadlo slouží k rychlému a snadnému jemnému mletí ořechů, sýrů, čokolá zeleniny a ovoce. Je opatřeno bezpečnostní rukojetí.


Louskáček a otvírač šampaňského TYGR. Pyramidové struhadlo. Nerezové struhadlo na řepu s dřevěnou rukojetí.

Dřevěné struhadlo na krouhání zelí se nerezovými noži. Já používám struhadlo Tygr , které je oboustranné a jde to s ním jedna radost. S pomocí struhadla nastrouháte zeleninu snadno a rychle bez námahy. Receta de Buñuelos de Viento o Molde.


Zablafuňky - brambory na kyselo. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem . Nutně potřebuješ struhadlo Tygr (případně škrabku Kobra) z Retro Plastů. Reakce na Medvě 19.


Moje struhadlo typu plech strouhá na příliš tenké plátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky