středa 11. července 2018

Skleněné dózy s víkem

Dóza sklo CLIP patent l. Dózu lze používat bez víka v troubě díky borosilikátovému sklu z kterého je vyrobena. Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla. Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé.


Ideální je těsnící víčko dózy , které . V nabídce též skleněné dózy pro uložení sypkých potravin s nerezovým či plastovým víčkem nebo s víčkem z vysoce odolného bambusového dřeva.

Hodnocení produktu:. Vyrobeno z kvalitního čirého skla. Díky těsnícímu víčku se k potrav. Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Sada dóz Sada 3ks dóz na potraviny Lock z borosilikátového skla, plastové víko , objem 380ml, 630ml a 7ml.


Víko s patentky je vodotěsné, můžete tak bez obav přenášet i tekuté pokrmy. Nabízíme ve velikostech. Skleněné Jak vybrat dózy na potraviny. Materiál: sklo, plast.

Tento týden vám přinášíme zbrusu nové skleněné dózy na potraviny. Pěkné skleněné dózy na potraviny se vyplatí. Krásné sklenice na uchovávání cukrovinek, kávy, čaje a podobně s těsnícím víkem. V sadě tři velikosti.


Malá skleněná dóza s víkem je skvělá na koření, dózu se skleněným víkem a těsněním, která je vzduchotěsná i vodotěsná, oceníte při skladování kávy, čaje ale i . Tyto dózy s víčkem se budou hodit. Premier Housewares – to jsou stylové a chytré . Sada skleněných dóz s plastovým víčkem Sabichi Grande. Inzerát byl odebran z. Kuchyňské skleněné dózy n. Starožitné sklo jako dózy na potraviny, mouku nebo cukrovinky ze skla barevného, leptaného atd. Naleznete zde skleněné dózy využitelné pro uchovávání nejen různých druhů potravin. Ostatní - Sklenene dozy bazar.


Francouzské skleněné dozy - těstoviny, bylinky apod. Mrkni do kategorie skleněné dózy na potraviny a doplňte svůj styl o nové kousky. Modely skleněné dózy.


Nákup skleněné dózy na potraviny na internetu vám dává možnost nekonečně dlouhého. Součástí víčka je skleněné ouško pro snadnou manipulaci. Dózy, láhve a termosky.

Jde o dózy a krabičky, které mají dlouhou životnost a skoro nestárnou. Spodní díl skleněné dózy na máslo La Rochére. Značka Bambum se chopila kuchyňských doplňků po svém a na scénu přichází s takovými kousky, které zaujmou nejen vysokou praktičností. Může totiž posloužit nejen v kuchyni, na sušenky, těstoviny či jiné dobroty.


Ale také v jiných místnostech, třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky