pondělí 30. července 2018

Krups xl 20004e

Perfektně napěněné mléko pro kávové speciality? Rewelacyjny spieniacz do mleka. Obchod ověřený zákazníky. KRUPS - sám automaticky vyšlehá mléko - jdnoduše připravíte cappuccino, caffé latte nebo latté.


Skladová dostupnost: Na dotaz . Automatický pěnič mléka, který dokáže připravit dokonale napěněné mléko a mléčnou pěnu pro výjimečný požitek z kávových nápojů. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma na tisíce produktů. Recyklačný poplatok: 0. Belső felülete tapadásmentes, így elkerülhető a kellemetlen leégés. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. W, plne automatické programy- Cappuccino, Caffé Latte, Teplé mlieko, perfektne napenené mlieko, povrch z . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Pěnič mléka Krups se třemi automatickými programy, nepřilnavým vnitřním povrchem a oddělitelným pěničem pro snadné čištění.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných . Nastavitelná teplota: . S napěňovači mléka si můžete vychutnávat tu nejlepší kávu v okolí. Přístroj zahřeje mléko, zamíchá ho a napění! Poté stačí nalít ke kávě a budete mít prvotřídní . Návod k obsluze pro Malé spotřebiče Krups - Návod k obsluze, Návod k obsluze. Objem hlavní nádoby (l): 0. Příkon napěňovače mléka (W): 500. Příprava studené mléčné pěny: . W, plně automatické programy-Cappuccino, Caffé Latté, Teplé mléko, perfektně napěněné mléko, povrch z broušeného hliníku, nerezový.


Zboží se již neprodává. Informační štítek ke stažení zde. Zobacz inne Spieniacze do mleka, najtańsze i najlepsze oferty. Anyaga: Rozsdamentes acél középső őv Bevonat: Csiszolt . Jestli je mléko součástí vašich oblíbených nápojů a máte potřebu si ho připravovat na různé způsoby, potom je třeba, abyste se seznámili s . The Asoccino automatic milk frother lets you make perfect creamy cappuccino and irresistible latte with total ease from the comfort of your own home. Krups spieniacz do mleka w najtńszych cenach na rynku.


Ajánlott kiegészítők a DE-LONGHI Nespresso UMilk EN210. Frothing Control technology - nowy, zastrzeżony system gwarantujący doskonałe rezultaty spieniania mleka. Slevy na značku KRUPS.


Akce na téma automatický pěnič mléka najdete na Skrz. Kuchyňské spotřebiče . Tejhabosito krups árak egy helyen többszáz bolttól. Találja meg a legjobb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky