pondělí 16. července 2018

Smaltované nádobí na indukci

Smaltované nádobí Standard je klasikou na trhu. Při vaření na indukci je potřeba používat nádobí se speciálním dnem. Poznáte ho jednoduše pomocí testu s magnetem. Více se dozvíte v našem článku. Metalac Sada nádobí červený puntík, dílů.


Na korpusy se nanáší vrchní speciální vrstva smaltu, který může mít různou barvu.

Vlastnosti nádobí pro vaření na indukce. Varné nádoby vhodné na. Ne každé nerezové nádobí je tedy pro . Nevis nahodou, zda ta litina se smaltem je vhodna i na indukci ? Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny.


Nemůžete však použít každý hrnec na indukci , musíte mít speciální indukční nádobí.

Nádobí pro indukci se rozebírá na Labužník. Sada je vhodná i na oblíbenou indukci. Podle nejnovějších průzkumů je smaltované nádobí absolutně zdravotně nezávadné což ho řadí na první místo ve. Naše bytelné hrnce a pánve jsou vyrobené z odolného, vysoce kvalitního kovu a smaltu, abyste měli vždy po ruce to správné nádobí na přípravu . Indukční desky se neobejdou bez indukčního nádobí. Na co se při výběru sady nádobí zaměřit?


Přípustné jsou smaltované hrnce, ale pouze pod podmínkou,. Hrnace pak lze použít i do . Feromagnetické dno mají ale i obyčejné smaltované kastroly. U nich indukce funguje, ale přesto se doporučuje používat nádobí se silnějším . Velkokapacitní nádobí na indukci se dobře udržuje a může do myčky na nádobí. K velkým hrncům a kastrolům na indukci doporučujeme zakoupit také gastro . Na indukci , vhodné do myčky na nádobí , hrnce smalt, poklice sklo, rozměry 1ks . Já jsem díky indukci vytáhla svoje staré smaltované nádobí z výbavy . V prodeji hrnce z (ušlechtilé) nerezové ocele, mědi, smaltované hrnce a také s keramickým či teflonovým povlakem.


Navrhujeme a vybavujeme gastronomii. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie RETRO SMALT. Jakmile budete mít stylové hrnce na indukci , získáte obdiv okolí.

Aby nádobí na indukci fungovalo, musí být takzvaně feromagnetické. Litina je jako čisté železo. Mnoho druhů, typů a velikostí skladem, dodání do 24 . Indukce Sady nádobí sada nádobí je vhodná i na indukční sporák,lze použít jako úschovné misky např. Poklice s otvorem pro únik přebytečné páry.


Vhodné na všechny typy spotřebičů včetně indukce i trouby (krom pánve). Materiál: hliník s vynikajícím nepřilnavým . Jinak indukci na vaření doporučuji, rychlost, čistota a koupě nádobí se jí brzy vrátí. Můžou to být i železné smaltované hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky