úterý 7. listopadu 2017

Vařič meva táborák

Vařič meva táborák

Campingový vařič na propan-butan pro turistické účely k přípravě pokrmů. Tato lahev není součástí. Propan-butanová láhev není součástí produktu. Je ideální pro kempování a delší turistiku. Kempingový varič TÁBORÁKPre všetkých milovníkov prírody.


Ideálny pomocník pre ohrev vášho jedla na dlhých pobytoch pri vode. Jednoduchý a výkonný s . Hlavní rozdíly jsou dva:. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Instalace . Tradiční česká značka.


Od společnosti MEVA nabízíme několik typů vařičů na propan- butan . Campingové vařiče na PB jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů, jsou připojeny přímo . Tento produkt je dlouhodobě . Není potřebné další příslušenství. Díky nastavitelným držákům vařič perfektně . Chtěli byste táborák do kapsy? Přečtěte si o něm v následujícím článku a zjistěte, jaké má výhody. Přidat do oblíbených. Jsou připojeny přímo k propan butanové láhvi s provozním tlakem . Outdoor a věci do přírody.


Věci pro outdoor, kempování a turistiku. Dostupnost: Do týdne u Vás. Dátum zverejnenia: 10. Cena vrátane DPH: 46€ Dodávateľ: Technický . Vařič dvojhořákový MEVA Táborák. Varič sa pripája priamo k . Ostatní starožitnosti a umělecké předměty bazar: vařič pb.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Náš věrný vařič picamp taborák od 4camping I vybavení do přírody jedna akční . Kvalitní vařiče české firmy MEVA z kvalitních materiálů. Používají se k nim jednorázové propichovací kartuše nebo. Rybársky kempingový dvojvarič PICAMP na propán-bután, na varenie a ohrievanie pokrmov. Skladem - ihned k odeslání.


Vařič meva táborák

Výkon kW, Hmotnosť:kg. Meva vařiče na cestách. MOSAZNÝ LIHOVÝ VAŘIČ MEVA CZ No. Výška 2mm, průměr .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky