čtvrtek 16. listopadu 2017

Nerezové sítko

Sada ks těsnění a sítka pro nerezové moka konvice Bialetti řady Venus, Kitty a Musa. Těsnění je určeno pro moka konvice velikosti šálků. Lze mýt v myčce nádobí. Praktické čajové sítko s dvěma úchyty z nerezu.


Je vhodný i pro přípravu sypaných i bylinných čajů.

Sítka , cedníky, cedníčky z kvalitních materiálů - silikon, nerez. Cedníky, cedníčky, sítka pouze z těch nejkvalitnějších materiálů - ocelového nerezu , kvalitního . Síto na mouku z nerezové oceli je navrženo tak, aby vytvářelo načechranou mouku. Díky rukojeti snadná manipulace se sítem. Přidejte mouku jemně protřepejte . Vysoce kvalitní nerezové sítko na koření usnadňující přípravu polévek, omáček a jiných pokrmů.


Síto je vyrobeno z nerezové oceli a silikonu.

Skvěle si poradí se stříkající vodou či . Klikni pro zobrazení většího obrázku. Produktová linie: PRESTO. Zařazení: umývání a úklid. Materiál: nerez ocel.


Délka záruky (v letech): 3. Ať už je potřeba zcedit bylinky, prosít mouku nebo propasírovat omáčku, tradiční nerezové síto vám bude vždy k ruce. Německá značka Westmark má dlouholeté. Extra jemné nerezové sítko umožňuje přípravu všech druhů nejen sypaného čaje. Díky praktickým skládacím rukojetím je čajové sítko dostatečně skladné, . Sítko do pisoáru LIVO, materiál nerez. Namontováním na zpětnou klapku vznikne sací koš.


Stačí dovnitř uzavřít libovolné koření, celé sítko potom vložit do tekutiny a po vyvaření jednoduše vyjmout. Nerezové sítko na koření Korn. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie nerezové sitko na čaj.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Podle chuti pøisladíme. Ideální na přípravu sypaného čaje. Vhodné do hrnku nebo do konvice na čaj. NŮŽ Budete potřebovat velký a malý kvalitní nůž z nerezové oceli. SÍTKO Abychom z nápoje odstranili jadérka a hrubší části, můžeme ho přecedit přes . Popis produktu: - nerez.


Stačí naplnit nerezové sítko vaším oblíbeným sypaným čajem a ponořit do hrnečku s horkou vodou. Katalogové číslo: CA505Z. Celo nerezové sítko ke zpětné klapce (k sacímu koši) celonerezové, nerez. Tyto cedníky a sítka jsou vyrobeny z nerezové oceli a některé z plastu. Tento produkt již není na skladě.


V naší široké nabídce si vyberete například skládací cedník, speciální sítko na čaj, nebo. Zachytí veškeré vlasy a nečistoty. Louhovací sítko z nerezové oceli, vhodné pro jednoduchou přípravu sypaných čajů. Nepřenáší žádné chutě ani pachy.


Součástí je poklička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky